Százezreket spórolhatsz ezekkel az egyszerű módszerekkel

Hihetetlen, mennyit félre tudsz tenni már egy kis odafigyeléssel is…

Százezreket spórolhatsz ezekkel az egyszerű módszerekkel

Összeszedtünk neked 4 olyan tuti módszert, amivel játéknak fog tűnni a spórolás – így idén inkább szórakozásnak fogod tartani a dolgot, mint tehernek…

Az 52 hetes megtakarítási bingó

Ennek a módszernek az a lényege, hogy minden héten egy kisebb összeget rakj félre. Az év 52 hétből áll, ebben a bingóban pedig pont ennyi rubrika van, amelyek 500 forinttól kezdve 5.000-ig vannak beszámozva. Az aktuális anyagi helyzetednek megfelelően tudsz lehúzni hetente egyet, így ha gondosan követed a játékot egy hét alatt 110.500 forintot tudsz megspórolni. Nem is hangzik rosszul, igaz?

A három számos kihívás

Ha rövidebb idő alatt szeretnél megspórolni látványosabb összeget, akkor javasoljuk, hogy 30 napig tegyél félre 3.333 forintot, (ha ezt bankszámlán vezeted, akkor simán megoldható, de ha készpénzben szeretnéd, akkor kerekítened kell 3.335-re), így a hó végén pontosan 100.000 forintot tudsz megspórolni.

A jól bevált persely

Ha az előző módszer túl megterhelő lenne, akkor se aggódj, van kevésbé drasztikus módszer is! Minden este vedd ki a nagyobb apróidat (100-200 forintos) és rakd el őket. Ha ezt kitartóan csinálod és nem hagysz ki napokat, akkor az év végén körülbelül 30.000 forintot is félre tudsz tenni és még az idegesítő apróidat sem kell hurcolásznod. (Sőt, van indokod arra is, hogy vegyél egy cuki malacperselyt!)

Csinálj hetente legalább 0 forintos napot!

Jelölj ki egy “böjt napot”, amikor nem költesz egy forintot sem. Nincs munkahelyi kávézás, se éttermi ebédre, vagy bevásárlás! Legyél szigorú magaddal! Meg fogsz lepődni, milyen könnyen fog ez menni egy kis tervezéssel. Ha átlagosan 3.000 forintot adsz ki egy nap, akkor a hó végére 12.000-el lesz több a zsebedben, ami év végére pedig 144.000 forintot jelent.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te