Erre a lagzira évekig kellene spórolniuk a vendégeknek

Amikor azt hiszed, már rég olvastál a legkeményebb elvárásokkal rendelkező menyasszonyról, jön egy újabb!

Erre a lagzira évekig kellene spórolniuk a vendégeknek

Még csak nemrég írtunk arról a menyasszonyról, aki szabályosan megsértődött és felháborodott, amiért szimpla ajándékokat, nem pedig pénzt kapott esküvőjére, de máris itt a legújabb őrült kívánságokkal rendelkező feleségjelölt. Az előzőhöz hasonlóan ez a lány egy kicsivel tovább ment, ugyanis konkrét összeg megspórolását kérte szeretteitől és barátaitól.

Best Gif What GIF - Find & Share on GIPHY

A brit The Daily Mail nevű lap szerint a menyasszony azt találta ki, hogy esküvőjét külföldön, méghozzá Délkelet-Ázsiában tartja meg, ahova az egész násznépet elröpítette volna, de úgy, hogy mindenki magának állja a költségeket. Épp ezért arra kéri esküvői meghívójában családját és barátait, hogy tegyenek félre fejenként 5000 dollárt, vagyis közel másfél millió forintot, hogy el tudjanak utazni az esküvőre. Mindezek mellett még arra is kéri őket, hogy vegyenek ki két hét szabadságot, mert az esküvőt három naposra tervezik, és az utazással együtt az egy hét a menyasszony szerint kevés lenne.

Az esküvői meghívót a lehetetlen kívánságokkal az egyik meghívott vendég posztolta Facebookra, miután kiborították az általa agresszívnak nevezett elvárások.

A meghívóban az olvasható, hogy azt még nem döntötték el, pontosan hol lesz az esküvő, de vagy Thaiföldön, Vietnámban, esetleg a Fülöp-szigeteken akarnak egybekelni. Mindenkinek magának kell állnia a költségeket – az úttól a hotelen át az étkezésekig mindent. Viszont a menyasszony és párja több hónapot hagy a vendégeknek arra, hogy összespórolják a lagzihoz szükséges pénzt. Sőt, viccesen meg is jegyzik, hogy ideje félretenni az aprót. Szerinted hány meghívott vendég megy el egy ilyen bulira?

Jennifer Lawrence No No No No No No GIF - Find & Share on GIPHY

Még több

Te Te Te