2019.01.25.@ 16.01

10 elmélet, amik után másképp nézel kedvenc Disney-meséidre

Készülj fel, mert sokkal sötétebbnek fognak tűnni az eddig cukinak tartott történetek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

10 elmélet, amik után másképp nézel kedvenc Disney-meséidre

Eddig csak a Bambi, meg az Oroszlánkirály alatt használtál el egy nagy csomag zsepit? Akkor most jól kapaszkodj meg, mert az angol Cosmopolitan összeszedett 10 olyan sötét teóriát, amik teljesen lerombolják a gyerekkori kedvenceidről alkotott álomvilágodat…

Carl végig halott volt a Fel! című mesében

Carl utolsó éveire egy megkeseredett és magányos öregember lett, de ez teljesen megváltozott, amint Russel feltűnt a háza előtt. A vidám kisfiú és a morgós bácsi együtt tervezték utazásukat a Paradise Falls vízeséshez, ami az új elmélet szerint igazából a férfi túlvilágra vezető útja volt, és Russel egy angyal, aki éppen a szárnyait próbálta elnyerni azzal, hogy elkísérte őt utolsó kalandjára. Charles Muntz (a gonosz figura a mesében), pedig a bukott angyal, aki ördögi kutyáival le akarta rángatni Carlt a pokolba.

Aladdin a poszt apokaliptikus jövőből jött

Aladdin meséje igazából egy elhagyatott pusztában játszódik, méghozzá egy katasztrofális nukleáris háború után? Ez a sztori amúgy Dzsini kommentjeiből jön le egyeseknek, aki mindig megjegyzéseket tett Aladdin régies ruházatára, és arról, ő hogyan is ragadt bele a lámpásba 10 000 évre. Szóval ezek szerint a történet valójában 10300-ról szól…

via GIPHY

Kristoff morbid ruhája a Jégvarázsban

Egy beteges elmélet szerint Kristoff olyan ruhát viselt, ami Sven, a rénszarvas anyukájának a bőre lehetett. Ez talán az egyik legdurvább elmélet, de ha közelebbről megnézed, tényleg úgy tűnik, mintha rénszarvasbőrt viselne… Senki sem hibáztatná Kristoffot, amiért melegen öltözködik, hiszen Arendelle-ben elég hideg van, de azért talán mégse a legjobb barátja anyukáját kellene magára vennie…

Andy anyukája a Toy Storyból igazából egy lelketlen kislány volt

Emlékszel Jessie-re, a lány cowboyra, akit a gazdája magára hagyott? Emilyről nem sok mindent tudtunk meg a filmből, de egy elmélet szerint ő volt Andy jégszívű anyukája kislányként. Feltűnt, hogy Andy milyen sokszor viselt pont ugyanolyan kalapot, mint amilyen Jessie-nek is van? (Pedig a baba csak a második részben szerepelt először.) Vajon az édesanyjától örökölte meg ezt a darabot? Erre a teóriára talán még választ is kaphatunk, hiszen hamarosan érkezik a Toy Story 4!

via GIPHY

Igazából Hook kapitány ölte meg Ariel anyukáját

A kis hableány 3. – A kezdet kezdetében kiderült, hogy Ariel anyukáját, Athena királynőt kalózok ölték meg. A Pán Péterben pedig feltűnt egy vörös hableány, aki nagyon emlékeztet a lányra… A sellők mind féltek Hook kapitánytól, és az is tuti, hogy a kalóznak kéznél volt a végzetes fegyver…

Nyanya banya Az aranyhajból nem más, mint a Hófehérke gonosz királynője

A gonosz királynő varázslat segítségével öregasszonnyá változott a Hófehérkében, a Nyanya banya pedig egy mágikus virággal maradt fiatal Az aranyhajban. A két gonosz boszorka külsőre is nagyon hasonlít, sőt a két királyság is eléggé emlékeztet egymásra. Ha a teória igaz, akkor a gonosz királynő megjátszotta halálát a Hófehérke és a hét törpében és elrejtőzött az erdő mélyén.

via GIPHY

A kocsik kiirtották az emberi fajt a Verdákban

A Pixar rajongók már hallhattak arról az elméletről, miszerint mindegyik mese összefügg egymással. Ez a felvetés jóval a Wall-E után játszódik, ahol a kocsik mesterséges intelligenciájuknak köszönhetően átvették a hatalmat az emberek felett (ezt egyébként maga a rendező is megerősítette), utána pedig felvették gazdáik személyiségét.

Calhoun megölte a férjét a Rontó Ralphban

Calhoun esküvőjének napja totális katasztrófa volt, hiszen egy Cy-Bug támadás megette vőlegényét, Bradet. Ha egy ilyen bogár felfal valakit, akkor azzá változik át, akit megölt, szóval Calhoun hirtelen felindultságában igazából a szerelmét ölte meg… Tiszta Trónok harca, ugye?

via GIPHY

Anna és Elza szülei sokkal tragikusabban vesztetették életüket

A Jégvarázs rendezője Tarzant mindig Anna és Elza kisöccseként képzelte el. Szerinte valójában nem vesztek oda a nagy viharban, amibe a szülők hajójukkal belekeveredtek, hanem egy lakatlan szigetre sodoródtak, ahol életben maradtak mindaddig, amíg egy leopárd meg nem támadta őket.

Pán Péter igazából nem is olyan cuki kisfiú

Belegondoltál már abba, hogy az Elveszett fiúk talán azért nem nőnek fel, mert Sohaország valójában a túlvilág egyik formája? Ebben az esetben viszont Pán Péter nem más, mint a halál angyala…

via GIPHY

„Szép bőr” koktél rendel! (x)

Olyan vagy mint egy leeresztett lufi? Akkor jöhet a kedvenc sorozatod! Felbosszantott a pasid? Irány egy őrült spinning óra! Ok. Megtanultad, a hétköznapi nehéz helyzetekben mi mozdít ki, de azt vajon sejted, hogy a bőrödnek mire van szüksége nap mint nap?
Címkék: disney durva elmélet mese

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Óriás kutyus az Insta legújabb sztárja

Óriás kutyus az Insta legújabb sztárja

Alig bírja el a gazdija...

Így néznének ki a Disney-hercegnők menyasszonyként

Mind megtalálták a hozzájuk legjobban illő stílust hála ennek a grafikusnak.

Ez az utasok legidegesítőbb kérése a stewardessek szerint

Nem biztos, hogy erre tippelnél elsőre!

Így néznek ki az Instagram modellek a valóságban

Katt a kiábrándító igazságért!

A leghihetetlenebb Photoshop-bakik, amiket valaha láttál

Készülj, mert már a látványuktól is kínosan fogod magad érezni…

Ha van kutyád, ezeken a képeken hangosan fogsz nevetni

És biztos, hogy a te blökidnek is megvan ez a titkos szokása.

A legrosszabb randisztorik, amiket valaha hallottál

Senki nem állítja, hogy a herceg fehér lovon érkezik, de azért reméljük, te sosem fogsz hasonlóan szörnyű randihelyzetekbe kerülni!

Leteszteltük a Lagom-ház luxus relax hétvégéjét

A Cosmo szerkesztője beköltözött a Budakeszi Arborétumban kialakított Lagom-házba, hogy kiderítse, tényleg olyan nyerő-e a svédek legendás életstílusa. És ha már ott volt, letesztelt néhány Barnängen újdonságot is.

Veszélyes lehet a legmenőbb applikáció

Úgy tűnik, az új őrület nem teljesen veszélytelen…

Ez az app most a sztárok kedvence

Teljesen beszippantott mindenkit!

Új emojikat vezet be az Apple

Közel 60 darab új hangulatjel érkezik!

Meghalt a világ egyik legmenőbb influencere

Senki sem érti, hogy történhetett meg a szörnyűség...