Nem vette észre, hogy 12 évig volt az orrába szorulva egy gyűrű 

Hihetetlen sztorit mesélt el egy 20 éves brit kozmetikus.

Nem vette észre, hogy 12 évig volt az orrába szorulva egy gyűrű 

Az Angliából származó Abigail Thompson egyszercsak arra lett figyelmes, hogy tüsszentés után egy pici gyűrű van a zsepijében. Amikor meglátta, azonnal felismerte, hogy egy 2007-ben, az anyukájától kapott ajándékról van szó, amiről eddig azt hitte, hogy az egyik barátja ellopta tőle.

„Anyukám adta a gyűrűt abban az évben nekem, pár hónap múlva viszont eltűnt. Soha nem gondoltam volna, hogy az orromban ragadt. Sokszor hívtam át a barátnőimet, és anya azt hitte, hogy egyikük biztos magával vitte. Mivel nem volt más magyarázat az eltűnésére” – mesélte a kozmetikus a brit Daily Mail című lapnak.

A lány azt is elárulta, hogy mikor meglátta a gyűrűt, hirtelen fogalma sem volt arról, hogy mi lehet az és hogy került a papírzsepijébe: „Sosem volt problémám az orron át való levegővétellel, és nem is éreztem, hogy bármi oda nem illő lenne ott.

Bár az ékszer nagyon rozsdásan került elő, a kicsi gyémánt még mindig megvolt benne 12 év után is. Dr. Naveen Cavale plasztikai sebész a lapnak elmondta, hogy nem is olyan ritka, hogy ilyesmi történik: „Persze ez egy egyedi sztori, de a gyerekek nagyon gyakran dugdosnak az orrukba mindenféle apró játékokat. Lehetséges, hogy a gyűrű beszorult, majd ahogyan Abigail nőni kezdett, úgy az ékszer egy idő után kiesett magától.” Nyilván ez egy logikus magyarázat, de elég durva a sztori, nem igaz?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te