Megcsalták, ötletesen állt bosszút barátnőjén  

A srác egy reptéren várta a lányt egy nagyon kellemetlen meglepetéssel.

Megcsalták, ötletesen állt bosszút barátnőjén  

Egy ausztráliai férfi a Melbourne Nemzetközi Repülőtéren a következő – hatalmas betűkkel írt – feliratot tartotta a magasba: „Tudom, hogy megcsaltál.” Az esetről készült fotó persze azonnal bejárta a netet.

Krystal, aki a Twitterén osztotta meg az ismeretlen pasiról a képet, a következőket írta hozzá: „Ma a reptéren. Így várta a hűtlen párját. Megőrülök!”  Egyelőre nem tudni, hogy tényleg a barátnőjének szánta-e a feliratot, aki valóban megcsalta, vagy csupán egy viccről van szó.

Bár eddig még nem derült ki, mi az igazság, az biztos, hogy rengeteg lájkot kapott a bejegyzés: összesen 75 ezer Twitter-felhasználó dobott rá egy szívescskét. Arról nem is beszélve, hogy kommentekben mindenki azt találgatja, hogy mi történhetett valójában.

„Elmentem volna mellette, mintha nem is ismerném őt” – írta az egyik hozzászóló, majd a másik hozzátette: Lehet, hogy a csaj meg se jelent, és a pasi azóta is ott áll a felirattal.” Valaki azzal viccelődött, hogy a lány biztos azért csalta meg a srácot, mert ilyen papucsban járt mindig: Nyilván megcsalta, nézzétek a szandiját.” Nagyon jó lenne tudni, hogy mi történt valójában, nem igaz?

Még több

Te Te Te