10 érv, hogy ma megjutalmazd magad egy kis Nutellával

Senkinek sem árt egy kis extra boldogsághormon, főleg ma!

10 érv, hogy ma megjutalmazd magad egy kis Nutellával

A február 5-e, azaz a Nutella világnapja minden édességrajongónak piros betűs ünnepként szerepel a naptárjában. Szóval most összeszedtünk neked 10 okot, amiért érdemes ma megjutalmazhatod ezzel szuperfinom mogyorókrémmel! (Persze valószínűleg amúgy sem kéne túlságosan sokáig győzködni egy kis extra Nutella bevitel miatt, de hidd el, ezek a kifogások tökéletesen beválnak, és a lelkiismereted is teljesen tiszta marad…)

1. Még csak kedd van

A hét első napja ugyan már eltelt, de a hétvégi pihenés még mindig nagyon túl távolinak tűnik… Ha megédesítenéd egy kicsit ezt az uncsi keddet, a Nutella tutira nem hagy cserben!

via GIPHY

2. Az idő sem napos

Legalábbis nálunk egész nap felhős és esős az ég… Tudod, mi dobná fel tutira ezt az időt? Hát egy kis extra adag cukor a Nutellából!

via GIPHY

3. Közeleg a Valentin-nap

A szerelmesek ünnepe akkor is stresszes, ha kapcsolatban vagy és akkor is, ha épp szingli. Ha van pasid, akkor azért, mert nem vagy biztos benne, hogy azzal lep meg, amire igazán vágysz (Nutella) – ha pedig szingli vagy, akkor meg nehéz eldönteni melyik filmhez is passzolna leginkább a Nutella. (Mi a Bridget Jonest ajánljuk!)

via GIPHY

4. A szülinapod, névnapod – bármilyen alkalom pont mára esik

Pont ma van a szülinapod, vagy a névnapod? Hát akkor, tudjuk mivel kell ünnepelned ma! Ha véletlenül mégsem tartod ma egyiket sem, akkor se szomorkodj, mert a Nutella nem kivételez!

via GIPHY

5. Mert a fogyókúra mindig másnap kezdődik

Vagy hétfőn… Vagy sosem… Kifogások mindig vannak, miért pont a Nutella ünnepén ne működnének?

via GIPHY

6. A pirítósod túl üresnek tűnik

Ahogyan a palacsintád belseje, a kanalad, a késed, a tányérod…

via GIPHY

7. Olaszország túl messze van…

Ahogyan sok kedvenc kajád, úgy természetesen a Nutella is Olaszországból származik – szóval ha szeretnéd egy kicsit a mediterrán tájra repíteni magad, akkor elég a sarki boltig leugrani a mogyorókrémért.

via GIPHY

8. Mert legalább már két hét eltelt, mióta utoljára ettél belőle

Na jó, minimum egy hét elmúlt azóta.. De egy nap tuti… Talán 12 óra? Végül is kit érdekel? A jutalom akkor is jár!

via GIPHY

9. Mert legutoljára mással is meg kellett osztanod

Az pedig nem ugyanolyan élmény, mint amikor az egészet egyedül te falhatod be. Nincs jobb érzés annál, amikor az egész üveg csak a Tiéd, igaz?

via GIPHY

10. Mert ma van a VILÁGNAPJA

Most komolyan, kell ennél jobb indok? Egy évben csak egyszer fordul elő, akkor meg miért is ne ünnepelnéd meg teljes erőbedobással ezt a napot?

via GIPHY

Még több

Te Te Te