1,8 millióért bárki bérelhet magának profi koszorúslányt

A hivatásos koszorúslány most téged is beavat a műhelytitkaiba.

1,8 millióért bárki bérelhet magának profi koszorúslányt

Emlékszel a 27 idegen igenre? Katherine Heigl és az ő hatalmas koroszúslányruha-gyűjteménye most a valóságban is megtörtént! Él ugyanis Angliában egy lány, aki profi nyoszolyólányként dolgozik. Esküvőkre jár, bulizik, segít a menyasszonynak és fizetnek is érte – totál megéri, nem? De vajon pontosan hogyan kell elképzelni a profi koszorúslányok szakmáját? Tiffany Wrightnak évek óta ez a munkája, az oxfordhire-i lány pedig beavatta az angol Daily Mail magazint abba, mégis milyen ez az állás.

A csajszi megosztotta az újsággal a legőrültebb dolgokat, amiket a menyasszonyok kértek tőle. Például egyszer fel kellett próbálnia a menyasszonyi ruhát, mert az ara nem volt hajlandó. Máskor meg az volt a feladata, hogy kövesse a vőlegényt és a legénybúcsút Ibizára, hogy kémkedhessen utána az extra féltékeny leendő feleség kérésére. De volt olyan is, hogy egy koszorúslány boot campet kellett szerveznie, hogy megfelelő méretűre fogyjanak a csajok a nagy napra.

Tiffany 2016-ban kezdte nyoszolyólány-bizniszt, azóta pedig több mint 150 menyasszonynak segített lebonyolítani az esküvőt. A lánynak megszámlálhatatlan koszorúslányruhája van, a leendő feleségeknek pedig „mindössze” 5000 fontot, azaz 1,8 millió forintot kell kicsengetniük.

De azért nem csupa móka-kacagás profi koszorúslánynak lenni, ha éppen egy menyasszörnnyel van dolgod. Tiffany elmesélte, hogy az egyik ara arra kérte, tartsa távol a fotóst a násznép egy szupervonzó párosától, nehogy ellopják előle a rivaldafényt. Egy másik pedig egy brutál drága lánybúcsús ajándéklistával rukkolt elő, ahol a legolcsóbb tétel 100 fontba, vagyis nagyjából 36 ezer forintba került.

„Ezek a nők önmagukra is menyasszörnyként hivatkoznak, és büszkén viselik ezt a címet. Olyan is volt, hogy valaki az egyik barátnője koszorúslány-státuszát illetően kérte ki a véleményemet. A csajszi és a szerelme épp a babaprojekten dolgoztak, de a menyasszony nem akart terhes koszorúslányt. Őrület, miken tudnak aggódni az emberek” – mondta Tiffany.

A lány egyébként akkor találta ki a hivatásos nyoszolyólánykodást, amikor két éven belül 17 esküvőn is részt vett, amiben az egyetlen közös nevező a totál stresszes ara volt. „Van, hogy kezdetben nem árulják el, hogy profi vagyok, de a lagzi vége felé, amikor már spicces a menyasszony mindenkinek beközli, hogy igazából csak néhány hete ismerjük egymást” – tette hozzá a csajszi.

Megesik, hogy Tiffany inkább amolyan menyasszonyi személyi asszisztensként viselkedik. „Néha jól jön, hogy nem fűznek érzelmek a násznép tagjaihoz. Például volt olyan, hogy az egyik ara apja kitalálta, hogy elhozza a lányával egyidős, új barátnőjét az esküvőre. Nekem kellett elmondanom a hírt a volt feleségének, a menyasszony anyjának” – osztott meg egy újabb sztorit.

„Nehéz munka is tud lenni, de nagyon egyedi és nem is kívánhatnék magamnak jobb karriert – még a menyasszörnyekkel együtt is.”

Te bérelnél magadnak profi koszorúslányt?

Még több

Te Te Te