Ma mindenki erről a terhes balerináról beszél

Hihetetlen, hogy miket csinál!

Ma mindenki erről a terhes balerináról beszél

Múlt héten Jennifer Garner megosztott egy videót egy kisbabát váró balerináról azzal a hashteggel, hogy #anőkcsodák. A táncosnő tényleg nagyon brutális: hatalmas pocakkal egyensúlyozik féllábon és lábujjhegyen. Neked is látnod kell:

A vidit már több mint 2,7 millióan nézték meg, és elképesztően sok komment is érkezett alá. A legtöbben imádták a szuperügyes balerinát:

„Teljesen ámulatba estem ettől. Amikor én tartottam itt a terhességeimben, belebújós cipőt hordtam és a zuhanyzóban is segítségre volt szükségem a férjemtől…”

„Nagyon terhes és lenyűgöző, amit csinál. Elképzelni sem tudom, hogyan képes megtalálni a teste gravitációs központját.”

„Bárcsak én is ilyen erős lettem volna terhesen…Hajrá anyuka!”

De volt, akiknek nem annyira jött be a dolog:

„A lábai úgy néznek ki, mintha elállt volna a vérkeringésük, tiszta lilák. Ez nem jelenthet jót. És ha véletlenül elesik, nagyon komoly sérülést okozhat a babának. De most komolyan, hihetetlen, mit meg nem tesz valaki a lájkokért.”

„Ez nagyon veszélyes, el is eshet!”

És olyanok is akadtak, akik konkrétan azt hitték, Jennifer Garnert látják…:

„Nyugi, emberek, ez csak egy párna. Most néztem meg az oldalát, és Jennifer nem terhes.”

„Komolyan mondom, Jennifer, nagyon sokáig azt hittem, ez egy régi videó RÓLAD! NEM viccelek! Nagyon szívesen” – írta egy fan, amit egy kacsintós emojival egészített ki.

Még jó, hogy ő (ellentétben a másik hozzászólóval) rájött, hogy a videón nem a színésznő van. A lány a vidin valójában egy grúz balerina látható, aki a híres amszterdami Het Nationale Ballet társulatnál táncolMaia Makhateli még 2017-ben, a terhessége alatt posztolt ezeket a felvételeket, amiken „kiegyensúlyozottan táplálkozik” (LOL).

Sőt, az egyik bejegyzéséből az is kiderül, hogy kilenc hónapos terhesen még mindig járt táncpróbákra:

Ezután pedig megszületett a szupercuki kisfia, Luka, akivel szintén megpróbálta az egyensúlyozós mutatványt. De ez egy picit nehezebbnek bizonyult:

Elépesztően ügyes, nem?

Még több

Te Te Te