Így választotta ki a tökéletes eljegyzési gyűrűt Horváth Cintia vőlegénye

Kemény Tomi elárulta, milyen szempontokat vett figyelembe az ékszer megvásárlásakor.

Így választotta ki a tökéletes eljegyzési gyűrűt Horváth Cintia vőlegénye

Pár hete Franciaországban járt Horváth Cintia és szerelme, Kemény Tamás, ahol valóra vált a Miss Balaton korábbi közönségdíjasának kislánykori álma, a párizsi lánykérés. A romantika fővárosába eredetileg azért utaztak, hogy Tomi születésnapját megünnepeljék, szóval Cinti nagyon meglepődött, amikor szerelme feltette neki a nagy kérdést.

View this post on Instagram

Hand in hand forever ❤️💍 @kemenytomi

A post shared by Horváth Cintia (@horvathcinco) on

A január 12-i eljegyzést nyári esküvő követi majd, amit a pár már ezerrel elkezdett szervezni – de addig is, míg kiderülnek az első részletek a nagy napról, elmesélik neked a csodaszép ékszer történetét!

Cinti gyűrűje egy teljesen egyedi darab, amit szerelme külön neki tervezett. Egy mesés eljegyzési ékszert készítettek el neki. Tomi egy letisztult karikagyűrűt képzelt el, gyémánttal, amit szintén ő maga választott ki – azt szerette volna, ha a kő dominál rajta.

„Volt egy konkrét elképzelésem: nem akartam a mai trendeknek megfelelő gyűrűt választani, hiszen ez egy életre szól! Egy hagyományos ékszert szerettem volna, ami hasonlít ahhoz, ami házasságkötéskor használatos. Ezzel az ötletemmel mentem be az üzletbe, ahol segítettek nekem, hogyan lehetne ezt megvalósítani. Külön készítették el a karikagyűrűt, és külön választottam a gyémántot is – a saját ízlésemnek megfelelően” – mesélte Tomi.

View this post on Instagram

Love ❤️🇫🇷 @kemenytomi

A post shared by Horváth Cintia (@horvathcinco) on

Cinti elárulta, hogy korábban nem beszéltek a dologról, és nem nézegettek együtt gyűrűket, de vőlegénye nagyon jól ismeri az ízlését, tudja, hogy szereti a letisztult dolgokat és azt, hogy fehérarany ékszert képzelt el magának.

„Még nem tartunk a szervezésben a karikagyűrűknél, de ezt a vonalat szeretnénk követni. Az eljegyzésihez hasonlóan, ebből is fehéraranyat választunk majd: Tominak teljesen egyszerűt, nekem pedig olyan, amire kerülhetnek nagyon pici gyémántok – ez a leendő gyerekeket jelképezi majd később, mindegyiküket külön-külön egy” – árulta el Cintia.

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan szervezi meg a nagy napot Cinti és Tomi, kövessétek a cosmopolitan.hu oldalán az eseményeket!

Még több

Te Te Te