6 dolog, amit sose adj a pasidnak Valentin-napra

Ha még nem tudod, mivel lepd meg Valentin-napon a szerelmedet, csekkold ezt az anti-inspirációs listát, és tuti nem fogsz bakizni!

6 dolog, amit sose adj a pasidnak Valentin-napra

Már csak két nap van Valentin-napig, de még mindig nem tudod mit vegyél a pasidnak? No para, a rendhagyó ajándék listánk segítségével most leszűkítheted az ötleteidet egy kicsit. Segítünk kizárni a dolgokat, amiknek biztosan nem fog örülni!

1. Plüssmaci

Bármilyen kitömött állatka irtó cuki, főleg ha még egy I love you feliratú szívecskét is tart a kezében. És persze pihi-puha. Ennivaló. És teljességgel használhatatlan. Tökre lehet, hogy te szívesen ölelnél magadhoz este egy plüsst elalváskor, amikor nincs melletted a pasid, de hidd el, a férfiak nem tudnak mit kezdeni velük.

via GIPHY

2. Jegyek, valójában önmagadnak

Már régóta el akarsz menni egy balett-előadásra? Úgy megnéznél valami romantikus filmet a moziban? Ha célozgattál rá, de a pasid nem vette az adást, ne most vedd a kezedbe az irányítást. Valentin-nap alkalmából a legrosszabb dolog olyan eseményre elvinni a srácot ajándék címén, amire valójában csak te akarsz menni. Egyébként pedig még az is lehet, hogy odafigyelt rád, csak ő is erre a napra tartogatja a jegyeket!

via GIPHY

3. Szívecskés kulcstartó

A srác imádja a kocsiját, és szeretnéd, ha vezetés közben is rád gondolna? Mi lehetne jobb egy szívecskés kulcstartónál, nem? Hát bármi. Szegény pasi nem tudja majd hogyan elmondani neked, hogy így nem veheti elő nyilvánosan a kulcstartóját, szóval azt fogja kamuzni, hogy véletlenül elhagyta… Ha mindenképpen az autójához szeretnéd kapcsolni az ajcsit, akkor valami különlegesebbet és legfőképp férfiasabbat próbálj meg kitalálni.

via GIPHY

4. Páros pólók

Ismered azokat a pólókat, amiken olyan feliratok vannak, mint a „His Queen, Her King”  vagy „Her Prince, His Princess”? Ezek tök cukinak tűnhetnek… de valójában egyik férfi sem szeret összeöltözni a barátnőjével. Plusz valljuk be, igazából magadnak vennéd őket, de hidd el, ezek a pólók csak nevetség tárgyává tennének titeket.

via GIPHY

5. Szívecskés bögre/gyertya

A bögrék, gyertyák és társaik bármelyik ünnepen a legmegúszósabb ajándéknak számítanak. Miért lenne ez másképp Valentin-napon? Kit érdekel, hogy rózsaszín, vagy szívecskék vannak rajta, esetleg émelyítően édes illata van (itt most nyilván a gyertyára gondolok LOL)?! Ettől még nem lesznek elfogadhatóbb ajcsik, sőt, jobb lenne, ha örökre ki lennének tiltva az ajándékboltokból.

via GIPHY

6. Bármilyen cuki bigyó

A szerelem ünnepén a legegyszerűbb felkapni egy édes kis mütyürt, és egy nagy mosollyal az arcodon átnyújtani a pasidnak. Ám ő csak egy erőltetett vigyorral fog tudni reagálni rájuk, mert szerintük ezek a porfogáson kívül semmi másra nem jók…Upsz.

via GIPHY

Még több

Te Te Te