7 részlet a kedvenc sorozataidban, amiket tuti nem vettél észre

Hihetetlen, milyen apróságokra is odafigyelnek a sorozatok készítői!

7 részlet a kedvenc sorozataidban, amiket tuti nem vettél észre

Trónok harca, Stranger Things, Grace klinika – mi a közös bennük? Hát az, hogy olyan elképesztően durván odafigyelnek a készítők a legapróbb részletekre is, hogy azokat csak a legszemfülesebb nézők veszik észre. Mutatjuk, mire gondolunk:

1. Így jártam anyátokkal

Az Így jártam anyátokkal első évadában látjuk, hogy Lilynek van egy halcsont medálos nyaklánca. Aztán amikor Marshall és ő anyagilag megszorulnak, Lily csinál egy honlapot, amin eladogatja a cuccait. Emlékszel, kiről derült ki, hogy egy csomó mindent megvett? Ted barátnőjéről, Zoey-ról! Úgyhogy a hatodik évad egyik részében ismét felbukkan a halcsont medálos nyaklánc, csak ezúttal Zoey viseli.

2. Trónok harca

Daenerys az első évadban közli a bátyjával, hogy a dothraki szokás szerint minden hajfonat egy-egy győzelmet jelent. A sorozat folyamán pedig Dany egyre több fonatot tesz a frizkójába, mivel egyre több csatát nyert meg.

3. Breaking Bad

A második évadban Walt Jr. kiakad Skylerre, amiért Raisin Bran müzlit vett, és nem Raisin Bran Crunchot. Később viszont már látható, hogy Skyler megjegyezte, melyik típusú gabonapelyhet szereti a fia.

4. Breaking Bad

A Breaking Bad kétszer is nagyon okosan utalt vissza saját magára. Emlékszel, amikor a legelső részben Walter White elveszíti a sivatagban a nadrágját? Na, az utolsó évadban újra felbukkan a naci, csak akkor Walt már egy kicsit sem tud foglalkozni vele.

5. Grace klinika

Megvan az a jelenet a Grace klinika ötödik évadából, amikor Lexi eltörte Mark férfiasságát? És az, amikor utána bemászik a lábadozó pasi mellé az ágyban, hogy simogassa a haját, mert ő is ezt szereti, ha valami fáj? Akkor biztos arra is emlékszel, amikor Lexi haldoklik Mark pedig végig mellette van és simogatja a haját… (Lexi és Mark halála amúgy megbocsáthatatlan.)

6. SpongyaBob

A második évadban Tunyacsápról kiderül, hogy nem képes szabályos kört rajzolni. Egy kicsit később, megtámadja egy tengeri medve, mivel még mindig nem tanulta meg a helyes technikát, pedig a szabályos kör megvédte volna a bajtól.

7. Stranger Things

Amikor a Stranger Thingsben Mike és Eleven találkoznak, a fiú megtanítja neki, hogyan a legegyszerűbb lenézni az időt az óráról. Azt a trükköt mutatja meg Elevennek, hogy a digitális mutatókról egyesével olvassa le a számokat. Később, mikor a kislány már Hoppernél lakik, kiderül, hogy még mindig ezzel a módszerrel tudja megmondani az időt.

Te kiszúrtad ezek közül már valamelyiket?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te