Ő minden idők legőrültebb vloggere!

Semmiképpen se próbáld meg utánozni!

Ő minden idők legőrültebb vloggere!

Ugye te is gyakran nézed irigykedve a YouTuberek csillogó világát? (Főleg azokét a vloggerekét, akik különféle márkák sminktermékeit tesztelik videóikban…) Nos, ez a foglalkozása Brandi Uptonnak is, azonban ő egy eléggé egyedi módszert talált ki a szempillaspirálok tesztelésére!

A videóban egy magasabb (Too Faced) és egy olcsóbb (Wet n Wild) árkategóriájú márka szempillaspiráljának vízállóságát hasonlította össze. Ez egy tök átlagos történet is lenne, de a lány a saját szemébe paprika spray-t fúj, hogy megnézze melyik spirál mosódik el a könnyeitől… Elég meredek igaz?

Természetesen szinte azonnal elkezdtek folyni a könnyei, sőt egy ponton már annyira fájt a szeme, hogy ki se tudta nyitni… Azonban a kísérlete meglepő eredménnyel zárult, hiszen az olcsóbb verzió sokkal tartósabbnak bizonyult.

Brandi még azt is elárulta a videóban, hogy régebben bűnüldözésben dolgozott, így hozzászokott már a spray hatásához, de senkinek sem ajánlja ezt a módszert otthoni kipróbálásra! Mondjuk nem hisszük, hogy bárki másnak ez megfordult volna a fejében…

Te mit szólsz ehhez az extrém kísérlethez? Szerinted is elég meredek, vagy inkább menő, hogy ezt is bevállalta?

Menő vagy ciki?
Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te