Így bánsz a pénzzel a csillagjegyed szerint

Csekkold le, mi számodra a legjobb módszer!

Így bánsz a pénzzel a csillagjegyed szerint

Kos

Olyan típus vagy, aki gyakran hirtelen felindulásból vásárol meg valamit, mondjuk azért, mert éppen akciós. Ezért számodra az a legjobb megoldás, ha a spórolás idejére távol tartod magad az olyan webshopoktól és üzletektől, amik sokszor elcsábítanak.

Bika

Alapvetően nem szórod a pénzt, azok közé tartozol, akik fegyelmezettek, ha vásárlásról van szó. Mindig csak akkor mondasz igent vágyaid tárgyára, ha biztosan tudod, már sikerült rá eleget félretenned. Csak így tovább!

Ikrek

A szingli Ikrek nem sokat törődik a spórolással, arra költi a bevételét, ami éppen megtetszik neki. Ha viszont párja van, netán már gyerekei is, teljesen átbillen a másik oldalra.

Rák

Rák jegyűként keményen dolgozol azért, hogy a családodnak meglegyen mindene. Ez azt jelenti, hogy szinte soha nem költöd a pénzed, pedig hidd el, néha te is megérdemelsz egy kis kényeztetést!

Oroszlán

Az Oroszlán nagyon jól tudja, hogyan kell pénzt félretenni. A jegy szülöttei csak akkor hibáznak ebben, ha a számukra fontos embereknek akarnak kedveskedni. Rájuk simán elköltenek egy vagyont és észre sem veszik!

Szűz

Ha ebben a jegyben születtél, akkor nem fogsz meglepődni azon, ha azt mondjuk, neked jól megy a spórolás. Minden helyzetben alaposan átgondolod, mire költöd a pénzedet, minden fillérnek megvan a maga helye.

Mérleg

A Mérleg, ha akar, képes pénzt félretenni a szűkösebb időkre. Sajnos azonban arra is hajlamos, hogy meggondolatlanul költekezzen. Ha például egy barátja éppen nem áll túl jól, tuti, hogy fizet neki egy vacsit vagy néhány kör italt péntek este. Mérlegként ezt úgy kerülheted el, ha nem félsz attól, hogy néha nemet mondj.

Skorpió

A Skorpió szeret és tud is pénzt félretenni. Tanácsokat viszont nem fogad el mindenkitől az anyagi helyzetével kapcsolatban, ő inkább pénzügyi tanácsadóhoz fordul. Egy profiban könnyebben megbízik, ha a jövője a tét.

Nyilas

Nyilasként biztos úgy vagy vele, hogy nem kell úgy aggódni a pénz miatt, hiszen az jön és megy. Nem vagy a spórolás királynője, arra költesz, ami épp eszedbe jut. Nem ártana ugyanakkor egy picit óvatosabbnak lenned, bármikor jöhet egy nehezebb időszak. Vegyél vissza egy kicsit a bulikból!

Bak

A Bak már az általános iskolában is azon töri a fejét, hogyan tegyen félre a nyugdíjas éveire. Sokat gondol a pénzre, könnyen spórol. Ő inkább abban szokott hibázni, hogy sosem költi el. Ugye, így van?

Vízöntő

Tudsz spórolni, ha akarsz, csak sajnos sokszor nem akarsz. Ha valamire vágysz, akkor az azonnal kell, nem várod meg az akciót. Egy picit több türelemmel egész sok pénzt takaríthatsz meg magadnak.

Halak

Szeretsz félretenni, gondolni a jövődre, de ha valaki tőled kér segítséget, minden megtakarításodat gondolkodás nélkül átnyújtod neki. Ne tedd! Legalábbis ne add oda az egészet. Hidd el, nem fognak ezért megutálni!

Még több

Te Te Te