A fél világ Cristiano Ronaldo barátnőjéről beszél

Gina Rodriguezről elképesztően dögös képek készültek. Csekkold le őket!

A fél világ Cristiano Ronaldo barátnőjéről beszél

Cristiano Ronaldróra még 2016-ban talált rá az igaz szerelem, amikor megismerkedett a szépséges spanyol modellel, Gina Rodriguezzel. Nem sokkal később kiderült, a lány terhes, közös babájuk 2017 novemberében született. A kis Alana volt a sztárfocista első olyan gyereke, akinek az anyukáját nem rejtette el a világ elől. (A mai napig titkolja elsőszülöttje, Cristiano Ronaldo Jr. édesanyjának kilétét, az ikreket pedig amerikai béranya szülte.) Gina amúgy fantasztikusan viselte a terhességet, a szülés után pedig fénysebességgel nyerte vissza eredeti alakját.

Most, másfél évvel Alana születése után úgy döntött, igent mond egy fürdőruhákat és fehérneműket értékesítő márkának, ő lesz az új arcuk. Ehhez készült egy fotósorozat is, a képeken pedig szexi bikinikben és melltartó-bugyi szettekben látható. A fanok persze teljesen rápörögtek a visszafogott, de valahogy mégis egy kicsit merész fotókra, Gina elképesztően sok dicséretet kapott. Szerinted is tökéletes az alakja?

„Természetes szépség, nem olyan unalmas, mint a többi modell. Cristiano jól választott!” ­– írta valaki a neten.

„Ragyogóan szép, nem is tudok mást mondani…” – kommentelte valaki más.

A focista és modell párja amúgy boldogabb, mint valaha, ezt korábban maga a lány mondta el egy spanyol magazinnak. Gina szerint kislányuk csak még jobban összekovácsolta az amúgy sem kis családjukat, na és persze őket, kettejüket. A fiatal nő sajátjaként szereti és neveli Cristiano idősebb gyerekeit is, örömmel magára vállalta az anyuka szerepét.

Még több

Te Te Te