Hivatalos: Radics Gigi kiszáll az X-Faktorból

Az énekesnő döntött így!

Hivatalos: Radics Gigi kiszáll az X-Faktorból

Radics Gigi két évadon keresztül volt az X-faktor mentora, idén viszont úgy döntött, nem vállalja tovább ezt a feladatot, kizárólag a zenei karrierjére szeretne koncentrálni a jövőben. Az énekesnő a hírt saját maga is megerősítette a Blikknek:

„Mentornak lenni nemes feladat, de sok forgatási idővel, riportokkal, castingokkal, stúdiómunkával, próbákkal és éjszakákba nyúló meetingekkel jár. Így a saját pályámat háttérbe kellett szorítanom, sok felkérésnek nem tudtam eleget tenni, de ez most megváltozik.”

Gigi elárulta, hogy már a tavalyi show után megfogalmazódott benne a döntés.

„Örülök, hogy anno belevágtam, viszont a saját bőrömön tapasztaltam, mekkora felelősséggel is jár. Megcsináltam, közben érzelmileg felnőttem, keményen beleálltam vitákba, döntéseket hoztam, ami miatt kaptam hideget és meleget is, de vállaltam. Volt egy kialakult kép rólam korábban, egy estélyi ruhás, 15 éves díva, akit szerettem volna más oldalról is megmutatni, hogy milyen nővé váltam az évek során. Szerintem sikerült.”

Az RTL Klub elfogaddta az énekesnő döntését és már gőzerővel keresik az utódját. Viszont felröppent a pletyka, hogy más is távozhat a mentori székből!

Előfordulhat, hogy más változás is lesz a mentorcsapatban, de egyelőre nem szeretnék előreszaladni, hiszen jelenleg a szerkesztői meghallgatások zajlanak, és még várjuk a jelentkezőket, akik érzik magukban azt a bizonyos X-Faktort” – árulta el Verebélyi Marcell, az X-Faktor kreatív producere.

Szóval ez azt jelenti, hogy talán ByeAlex, Gáspár Laci vagy Puskás Peti is távozhat a csapatból…

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te