Brad Pitt újra randizik exfeleségével? 

Megint összejön az álompár?

Brad Pitt újra randizik exfeleségével? 

Brad Pitt és Jennifer Aniston a 2000-es évek első felének kedvenc sztárpárja volt, így nem csoda, hogy a rajongók azóta állandóan össze akarják őket hozni. A színésznő február elején ünnepelte az 50. szülinapját, amire exférje, Brad is hivatalos volt. Már ekkor felröppentek a pletykák, hogy tuti van köztük valami, de azóta kiderült, hogy egyszerűen csak annyiról van szó, hogy jóban vannak.

Az amerikai Life & Style magazin most arról számolt be, hogy a szülinap óta már a második randin is túl vannak a sztárok. A lap szerint először ebédelni mentek, hogy a filmes projektjeikről beszéljenek, amit egy vacsi követett Malibuban. Az ismert amerikai lap, a Gossip Cop nem hagyta annyiban a pletykát: feltűnt nekik, hogy a lap az étterem nevét sem említette meg a cikkben, sőt még lesifotók sem készültek a randikról, pedig a paparazzik állandóan a színészek nyomában járnak.

A Life & Style még azt is írja, hogy Brad és Jennifer csókolóztak, de mivel nem is találkoztak, ez sem történhetett meg. A Gossip Cop biztosra akart menni, ezért megkeresete Jen szóvivőjét is, aki elmondta, hogy az egész sztori hazugság, nem volt szó találkáról. Úgy tűnik, a rajongókat megint csak felültették

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te