3 millióért árulják a Bosszúállók: Végjáték jegyeit

Amerikában kicsit megnehezítették a Marvel fanok életét.

3 millióért árulják a Bosszúállók: Végjáték jegyeit

Emlékszel, hogy a hét elején megjelent egy új Bosszúállók: Végjáték trailer? És arra, hogy a végén kiírták, hogy megkezdődött a jegyértékesítés? Na, hát ebből eléggé nagy botrány lett mára.

Mindenki megpróbálta bebiztosítani a helyét, hogy minél előbb láthassa viszont kedvenc szuperhőseit, úgyhogy az Amerikában népszerű jegyvásárlós appok, mint az AMC és a Fandango teljesen lefagytak és összeomlottak. A Fandango szerint a Marvel legújabb filmje megdöntötte az egy nap alatt legtöbb előzetesen megvásárolt jegyek rekordját, amit ezelőtt a Star Wars: Az ébredő Erő tartott.

Szóval azért voltak olyanok, akiknek sikerült megvenni az áhított mozijegyet. Csakhogy, ahogy Peter Parker/Pókember is szokta mondani: a nagy erő nagy felelősséggel jár. Néhányan pedig totálisan visszaéltek ezzel. Elkezdték ugyanis az eBayen árulni a mozi belépőket!

De nem ez a legnagyobb probléma, hanem az összeg, amit kérnek érte. A legalacsonyabb árak Oklahoma és környékén bukkantak fel, de ebben az esetben is 100 dollárról, vagyis majdnem 30 ezer forintról beszélünk. Aztán ahogy egyre nagyobb városokhoz érünk, egyre drágulnak a jegyek is. New Yorkban konkrétan 10 ezer dollárért, azaz közel 3 millió forintért próbálnak hasznot húzni az új Bosszúállókból.

Csütörtökre több, mint 350 Végjáték jegy bukkant fel az eBayen. És bár a legtöbb ezekből a brutálisan túlárazott jegyekből nem kelt el igazán, egy valakiről kiderült, hogy ő a legnagyobb Marvel-fan. Vagy csak nagyon gazdag. Egy New Jersey-ben élő illető konkrétan 15 ezer dollárért, vagyis 4 millió forintért biztosította a székét a moziban! Azért ez már egy „kicsit” túlzás, nem?

Egyébként a Cinema City itthon is megnyitotta már a jegyvásárlást, szóval hajrá! Csak légyszi ne inspirálódj ebből a sztoriból… LOL

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te