Abbahagyta a szőrtelenítést ez a lány, szétszedték a trollok

Az oka pedig a lustaság volt.

Abbahagyta a szőrtelenítést ez a lány, szétszedték a trollok

Ana Calatayud Perez-Manglano egy spanyol lány, akinek a nevét azért kapta fel a net, mert négy hónapja nem szőrtelenít és ezt meg is mutatta. Persze a trollok azonnal megtalálták a lányt, amit Ana nem hagyott szó nélkül. A 24 éves csaj döntését egyáltalán nem feminista megmozdulásnak szánta, egyszerűen csak lusta volt, és nem volt kedve a szőrtelenítéssel foglalkozni.

„Csak lusta voltam, és nem akartam borotválkozni. Nem érdekel, mint mondanak mások, nincsenek komplexusaim. Nem szégyellem, hogy szőrös a lábam, ilyenek a nők – szőrösek. Mi választjuk meg, hogy akarunk-e borotválkozni, vagy sem” – mondta Ana, aki miután kitett közösségi oldalára egy videót a lábáról, elképesztő mennyiségű gonosz és szexista megjegyzést kapott a trolloktól.

Ana azt mondja, rengetegen írtak neki olyanokat, mint: „látszik, hogy régóta nem szexeltél” – vagy: „ha a csajom így nézne ki, azonnal szakítanék vele”, illetve: „ha ennyire nem akarsz szexelni, inkább mondd azt.”

A legrosszabbul egyébként az a komment érintette, hogy biztos depressziós és alacsony az önértékelése, amiért nem borotválkozik. Ana felháborítónak tartja, hogy valaki ismeretlenül, online diagnosztizálja őt. Vissza is vágott a srácnak azzal, hogy akkor bizonyára neki is alacsony az önértékelése, amiért nem borotválta le a szakállát.

A trollok megjegyzéseit nem hagyta szó nélkül, videóban vágott vissza, amit azóta közel tízezren osztottak meg: „Belefáradtam abba, hogy a társadalom elvárja, hogy borotválkozzak, és úgy döntöttem, hogy nem szőrtelenítek addig, amíg nem érzem úgy, hogy akarok. Most nincs senkim, de korábban nem volt gondom a pasikkal. Egyik barátom sem akart rávenni arra, hogy borotválkozzak, mert mondjuk azt gondolta volna, hogy undorító vagyok.”

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te