Így lehet olyan trendi frizurád, mint Kulcsár Edinának!

Kulcsár Edina nemrég nyitotta meg különleges szalonját, ahol a fodrászok a legmenőbb és legbonyolultabb fonásokat is simán elkészítik neked. A modell több izgis infót is elárult nekünk a Braid Me and More-ról, sőt az most az egyik kedvenc technikáját is ellesheted!

Honnan ered a hajfonás iránti szenvedélyed?

Egészen a gyerekkoromhoz tudom ezt visszavezetni. Anyukám nagyon sokszor befonta a hajamat és imádtam, hogy ilyenkor nem akart napi 3-szor megfésülni, mert azt viszont nagyon nem szerettem. Volt, hogy akár 1 hétig is úgy volt a hajam!

Miért döntöttél úgy, hogy megnyitod a fodrászszalonodat?

Nagyon rég foglalkoztatott már a gondolat, hogy csináljak egy olyan helyet, ahova bejelentkezés nélkül bemehetek és befonják a hajam. Azt láttam ugyanis, hogy Magyarországon ez egy piaci rés, hiszen rengetegen imádják a hajfonásokat, nemtől és kortól függetlenül, mégsem volt korábban még ilyen szalon. Egy picit féltem az elején, de nagyon örülök, hogy végül össze tudtam gyűjteni a bátorságomat és egy ilyen koncepcióval tudtam előrukkolni. 

Honnan inspirálódtok, amikor új frizurákat, fonásokat találtok ki?

Az elején figyelemmel kísértük a nemzetközi trendeket, viszont mostatnra már annyira professzionálisan fonnak a lányok, hogy néha csak ámulok, hogy milyen újdonságat találnak ki. Sőt, már én is teljes mértékig belelátok a szakmai részébe, így az is előfordult, hogy egy olyan fonást készítettem el a lányokkal, amit én találtam ki. Szóval folyamatosan törekszünk az újdonságokra!

Eddig inkább fesztiválokra választottak a lányok extrémebb hajfonatokat. Szerinted mennyire jellemző, hogy már a hétköznapokban is simán bevállalják?

Nálunk abszolút növekedő tendenciát mutat a hétköznapokra kért fonások száma, ami óriási öröm számomra! Sokan szeretnek kitűnni a tömegből és egyre inkább fektetnek nagyobb hangsúlyt a vizuális kommunikációra, aminek a külső is fontos része. 

Hódítanak az esküvői hajfonatok is a neten. Titeket is sok menyasszony keres fel?

Szerencsére egyre több ilyen felkérést kapunk, amiket nagy örömmel fogadunk, viszont erre még ki kell találnunk valami koncepciót, mert sokszor szívesebben vennék a vendégek, ha nem ők jönnének a szalonba, hanem mi mennénk egy adott helyszínre, mert a menyasszonyon kívül más is szeretne az esküvőre hajfonást. 

Milyen terveid, ötleteid vannak a Braid Me and More kapcsán a közeljövőben?

Rengeteg új ötletünk van! Jelenleg a brandépítésre koncentrálunk leginkább, illetve elkezdtük kialakítani a franchise rendszert is. Ezeken kívül, lázasan készülünk a fesztiválszezonra, és ha minden igaz, pár nagyobb eseményen mi is ott leszünk. 

Szeretnéd bővíteni a szalon szolgáltatásait? Ha igen, mivel?

Az elején nagyon sok terv volt, de a sminkelés bevezetése után úgy voltam vele, hogy erre a kettőre koncentráljunk a leginkább, hiszen ez a fő profil. Pár hete bevezettük a póthajas fonást is, plusz segíteni szeretnénk azoknak, akik nem tudják milyen fonást kérjenek, így ezen túl, egy fényképes katalógusból fogják tudni kiválasztani, hogy milyen hajat szeretnének. A napokban több mint 60 hajat fotóztunk be, erre a célra!

Mi a legütősebb tipped a bad-hair napokra?

A bad-hair napokra? Egyértelműen a hajfonás a tippem! A lányoknak is egyszerűbb valami szép szorosabb hajfonást készíteni egy olyan hajból, ami nem frissen mosott és a viselője akár még 3-4 napot is ki tud vele húzni a következő hajmosásig, arról nem is beszélve, hogy közben jól néz ki!

Ilyen például az a fonás is, amit most csakis a Cosmónak készített el! Nézd csak:

Ha pedig még több menő fonásra vagy kíváncsi, kövesd a YouTube-csatornánkat, ugyanis Edina és a Braid Me and More stábja hétről hétre újabb trendi frizurákkal készül neked!

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te