Így néz ki Harry és Meghan felújított háza

Nézd meg, hova költöztek a palotából!

Így néz ki Harry és Meghan felújított háza

Harry herceg és Meghan hercegné a múlt héten költözött el a Kensington-palotából vidékre, Frogmore Cottage-ba. Új otthonuk a baba érkezése előtt nem sokkal készült el, a felújítás hónapokig tartott és rengeteg pénzbe került.

A 162 hektáros birtokon álló ház mesés, stukkózott homlokzatot kapott, az ablakokat olyanokra cserélték, amik nem engedik át a hangot, illetve az egyik helyiséget jógastúdióvá alakították át. Sok környezetbarát megoldást is megvalósítottak, igyekeztek minél több dologban zöld energiára váltani. Ha hinni lehet a pletykáknak, a babaszoba se nem kék, se nem rózsaszín, inkább uniszex árnyalatokat kapott. Ráadásul a faldekoráció vegán festékekkel készült, ami valószínűleg Meghan ötlete volt.

A hercegné anyukája, Doria Ragland saját szobát kapott, így már szinte biztosnak tűnik, hogy a kis herceg vagy hercegnő születése után a friss szülőkhöz költözik segíteni.

Harry és Meghan teljesen más életre vágyik, mint Vilmos és Katalin, és szerencséjükre ők dönthetnek erről, hiszen Diana kisebbik fia nem közvetlen trónörökös. A londoni zaj helyett a vidék nyugalmát választották, ahol valószínűleg a fotósok sem fogják zaklatni őket. A gyermekeik biztonságban és csodaszép környezetben nőhetnek fel.

 

View this post on Instagram

 

Recent aerial view of the residence. #frogmorecottage #frogmorehouse #britishmonarchy #meghanmarkle #princeharry #royals

A post shared by Frogmore Cottage (@frogmorecottageuk) on Dec 17, 2018 at 3:21pm PST

A fanoknak ez persze nem olyan jó hír, hiszen elképzelhető, hogy a babáról nagyon sokáig egyetlen képet sem lehet majd látni.

Még több

Te Te Te