Jennifer Lopez mégsem akar esküvőt?

Nagyon fura, amit mondott.

Jennifer Lopez mégsem akar esküvőt?

Jennifer Lopezt március elején jegyezte el baseballjátékos pasija, Alex Rodriguez, méghozzá a tengerparton, naplementekor. A gyűrű sem volt éppen kicsi, a hatalmas gyémántot messziről észre lehet venni az énekesnő ujján. Úgy tűnik, boldogabbak, mint valaha, noha a neten folyamatosan arról pletykálnak, hogy a férfi megcsalja a popkirálynőt.

Először Alex egyik játékostársa vádolta meg, azt írta Twitteren, hogy JLo vőlegénye az ő exfeleségével kavar. Később pedig egy playmate állította, Alex kikezdett vele. A sztárpár hivatalosan egyik sztorira sem reagált. Ennek ellenére lehet ebben valami? Létezik, hogy Alex képes volt elárulni Jennifert?

Egyelőre nem tudni, van-e a fentiekben igazság, de az egy picit gyanús, ahogy az énekesnő a napokban nyilatkozott.

„Nem kezdtük még el az esküvőtervezést. Csak most jegyeztük el egymást. Aztán azonnal mentünk vissza dolgozni, az év hátralévő részében a munkával fogunk foglalkozni, szóval nem tudom, mi lesz. Nem döntöttük el, hogy megszökünk és gyorsan lezavarjuk valahol, vagy várunk, szóval tényleg nem tudom!” – mondta el a Cubby & Carolina In the Morning című rádióműsorban.

Lehet, hogy már nem is akar esküvőt? Szerinted mit jelent, amit mondott? Tényleg ennyire munkamániás lenne?

Még több

Te Te Te