Nincs menőbb most ennél a lakber-trendnél!

Ezt tuti te is imádni fogod.

Nincs menőbb most ennél a lakber-trendnél!

Ha épp most költöztél be új otthonodba, vagy csak szeretnéd egy kicsit feldobni a már meglévőt, akkor tuti nem maradtál le a trendi, neon feliratokat bemutató cikkünkről. Most egy újabb szuper ötlettel szeretnénk téged inspirálni, aminek segítségével még menőbbé és hangulatosabbá teheted az egész lakást. A rózsaszín „millennial pink” fantázianévre hallgató árnyalata ugyanis még mindig nem fejezte be hódító útját, ezúttal szobanövény-fronton jött divatba.

Rózsaszín dárdalevél – Pink Tricolor Ginger

Ez a gyönyörű növény Brazíliából származik, ezért imádja a párás levegőt és a sok vizet. Öntözd meg legalább négynaponta, illetve ne tedd a tűző napra.

Amerikai kövirózsa – Echeveria Texensis Rosea Succulent

Ez a népszerű kis növény pink árnyalatban is kapható. Mexikóból származik, laza talajban érzi jól magát és bírja a meleget. Nincs nagy vízigénye, ám a fagyra érzékeny. A hidegben semmiképp ne hagyd kint a szabadban.

Anacampseros Telephiastrum Sunrise Succulents

Ez a cuki növény szintén a kövirózsák csoportjába tartozik, azzal a különbséggel, hogy még az előbbinél is több napsütésre van szüksége. Akkor érzi jól magát, ha legalább napi 6 órán át süttetheti magát.

Levélcsillag – Cryptanthus

Ennek a szobanövénynek van zöld és pink változata, mindkettő nagyon jól mutat a lakásban. Nem szereti a túlöntözést, 20-22 fokon érzi jól magát. Azt se bánja, ha időnként kap egy kis vízpermetet.

 

View this post on Instagram

 

📍🔻کریپتانتوس #بست 📍🔻 قیمت💵۶۵۰۰۰تومان سفارش🔻 ۰۲۱-۶۶۱۲۹۵۴۶/۰۲۱۶۶۱۲۹۸۷۴☎ تلگرام ۰۹۲۱۶۰۱۴۴۵۱📲 ✅✅👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 نور :به نور کم نیاز دارد و می‌توان از نور های مصنوعی هم استفاده کرد دما: در زمستان ۱۵-۱۸ درجه سانتی گراد و تابستان ۲۴ درجه سانتی گراد. آبیاری : بین دو آبیاری خاک آن خشک شود. رطوبت: ایجاد جزیره یا کاشت در تراریوم بهترین روش ایجاد رطوبت آن است و این گل بسیار مناسب انواع تراریوم و یا ویواریوم می باشد. تغذیه: نیاز چندانی به تغذیه مصنوعی ندارد،در صورت مشاهده کند شدن رشد هر ماه یکبار طبق دستور تغذیه کنید. خاک مناسب : انواع خاک هلندی نیاز دارد تعویض گلدان :هر دو یا سه سال نیاز به تعویض گلدان با یک اندازه بزرگتر دارد تمیز نمودن برگها:غبارپاشی برگها را تمیز میکند.از مواد براق کننده هرگز استفاده نکنید. تکثیر: جدا کردن پاگیاه در بهار،هر پا گیاه در یک گلدان باید کاشته شود. #بست#گل#گیاهان_خانگی #گیاهان_زینتی #گیاه #گیاهی#کریپتو #کریپتانتوس #carnivorousplants #گلدان#خاک#صورتی#گیاه#Cryptanthus#bestfpco #you #best#plants#cryptanthus #flower#plant#garden#خاص#تولد#تولید#حمایت#ایران#

A post shared by BEST flowers & plants official (@bestfpco) on Jun 8, 2018 at 2:34am PDT

Filodendron pink princess

Ez a csodálatos dísznövény félárnyékban érzi jól magát, de azért eléggé szereti a fényt. Ritkább öntözést igényel, a túl sok víz nem tesz neki jót.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te