A trükk, ami minden menyasszony életét megváltoztatja

Egyetlen Nagy Napon sincs többé pisi-para.

A trükk, ami minden menyasszony életét megváltoztatja

Mi az: minden menyasszony parázik miatta, de senki nem beszél róla – amíg el nem jut a problémáig. Ott a pont, a pisiszünetről van szó. Ha csak nem egy visszafogott minimálruhában megy valaki férjhez, a legnagyobb challange egyedül, minden méltóságot megőrizve elugrani a mosdóba. A világ leglazább menyasszonya viszont nem problémázot sokan, 3 perc alatt megoldotta, és nem volt szüksége másra, csak egy IKEA táskára, amit pár száz forintból bárki beszerezhet.

„Szóval férjhez mentem néhány héttel ezelőtt (egy sellőruhában) és baromira aggódtam miatta, hogy leszek majd képes teljesen egyedül kezelni a helyzetet a mosdóban. Hogy segítsen valaki  a klotyón, ráadásul pont az esküvőm napján? Vagy hogy esetleg ne legyen szabad kezem, amivel használni tudnám a WC papírt? Biztosan nem…”

Így hősnőnk egy nappal az esküvő előtt fogott egy gigantikus IKEA táskát, vágott egy lyukat az aljára, és lepróbálta a műveletet, ami valahogy így néz ki:

A hack lényege, hogy beleállsz a táskába, és egyszerűen felmarkolod vele a ruha habjait, majd a táska füleit a válladra akasztod. Pipa, pipa, és pipa. (Bár zseniálisnak találjuk az ötletet, csendben azért megsúgjuk: akkor sem lesz szükséged segítségre, ha pontosan ellenkező irányban csücsülsz a kagylóra.)

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te