Kiakasztotta a követőit a Modern család sztárja

Ariel Winter csak segíteni akart, de nagyon félrement a posztja!

Kiakasztotta a követőit a Modern család sztárja

Ariel Winter valószínűleg már hozzászokott, hogy támadják a közösségi oldalain, hiszen az alakja és súlyingadozása folyamatosan téma volt a netezők között. Most viszont nem azért szóltak be neki, mert túlságosan lefogyott, vagy épp felszedett néhány kilót!

Az történt ugyanis, hogy a színésznő egy Twitter-posztban arra kérte a rajongóit, hogy pénzadománnyal támogassák unokatestvérét, aki múlt pénteken rosszul lett és összeesett. Egy rakás vizsgálat után kiderült, hogy a srác szervezetét egy olyan baktérium támadta meg, ami akár súlyos agyhártyagyulladást is okozhat. A kezelése pedig rengeteg pénzbe kerül, így egy jótékonysági alapot is létrehoztak a számára, ahová várják a felajánlásokat.


Ariel valószínűleg arra számított, hogy a követői lelkesen támogatják majd az ügyet, ehelyett a legtöbben felháborodtak a dolgon. Szerintük ugyanis a színésznőnek van akkora vagyona, hogy simán egyedül is kifizethetné a kezelést. Voltak, akik finoman jelezték ezt, de akadtak olyanok is, akik annyira felháborodtak, hogy durván nekiestek.


Ariel egy válasz-kommentben hozzátette, hogy természetesen ő is segít az unokatestvérének, de ezzel sem sikerült a kommentelőket lenyugtatnia. Mi mindenesetre reméljük, hogy hamar összejön a pénz a kezelésre (a cél 25 ezer dollár, már 20 ezer dollár össze is gyűlt), és a srác mielőbb meggyógyul!

Még több

Te Te Te