Kikészült az influencer, mert törölték a csatornáját

A lány azt mondja, semmi máshoz nem ért, így gyakorlatilag elvették a munkáját.

Jessy Taylor – aki egy YouTube-videóban zokogta el bánatát – azzal a problémával találta szembe magát, hogy törölték az Instagramját. A 21 éves floridai lánynak több mint 113 ezer követője volt, viszont pár troll jelentette őt a képmegosztó oldalon, ami miatt gyakorlatilag megszűnt az oldala. A gond csak az, hogy a lány influencerként élt és innen származott a bevétele.

Jessy zokogva mondja el videójában, hogy képtelen arra, hogy egy napi 8 órás melót keressen, mert nem ért semmihez. A lány elmondta, hogy épp egy videóját vágta, amikor észrevette, hogy törölték a profilját, emiatt pedig fél, hogy nem tud majd miből megélni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessy taylor (@duhitsjessy) által megosztott bejegyzés, Ápr 5., 2019, időpont: 4:47 (PDT időzóna szerint)

Korábban egyébként dolgozott a McDonald’s-ban is, de oda nem akar visszamenni, így most azért könyörög, hogy adják vissza az oldalár, hogy tovább tudjon dolgozni az Instáján. Azt egyébként nem árulta el, hogy mennyit keres azzal, hogy influencerként képeket posztol. Mindenesetre tényleg nagyon kétségbe van esve a lány, hiszen úgy fogalmazott, hogy semminek érzi magát a profilja és a követői nélkül. Szerinte a trollok, akik ok nélkül jelentették az oldalát, kétszer is végiggondolhatták volna, hogy mit tesznek, mert úgy érzi, ezzel tönkretették az életét. Jessy valószínűleg azon van, hogy visszaszerezze a követőit, hiszen már el is indította az új Insta-oldalát…

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te