10 meglepő rejtett utalás a Disney mesékben

Teljesen már szemmel fogsz ránézni ezután a kedvencedire!

10 meglepő rejtett utalás a Disney mesékben

A Disney mesék mindig tudnak valami újat mutatni. Egy csomó kedvencedről kiderült már, mennyire kegyetlen az eredeti változata, de a rajongói elméletek sem megnyugtatóbbak. Nyugi, most nem akarjuk tönkretenni a gyerekkorod! Egyszerűen csak összegyűjtöttünk néhány nagyon izgi easter egget, amit a mesék rajzolói rejtettek el a filmekben. Tuti, hogy eddig még egyik utalás sem tűnt fel, úgyhogy jó nézegetést!

1. Vaiana

Vaiana (vagy ugye mindenhol máshol Moana) egy hajóval vág neki a küldetésének, hogy felkutassa Mauit. A kis csónakjának az alján pedig ott figyel a Jégvarázsból Olaf, elolvadva.

2. Vaiana megint

Emlékszel a kókuszszörnyekre, azaz a Kakamorákra, amikkel Vaianának meg kellett küzdenie? Képzeld, ott volt köztük a Hős6osból Baymax is!

3. A Notre Dame-i toronyőr

Az egyik jelenetben, ami egy párizsi utcaképet mutat több Disney-hőst is felfedezhetsz, ha szemfüles vagy. Egyrészt Belle-t A szépség és a szörnyetegből, másrészt Pumbát Az oroszlánkirályból és végül pedig Aladdin varázsszőnyegét.

4. 101 kiskutya

A 101 kiskutyában van egy olyan rész, amikor a sötét utcán kóborolnak a kutyusok. Itt bukkan fel Susi és Tekergő egy rövid pillanatra.

5. Aranyhaj

Emlékszel, amikor Aranyhaj a kocsmában elkezdi énekelni a Szívem mélyén álmok hada él című dalt? Ezalatt pedig Flynnt felakasztják egy kampóra, afelett a gerendán pedig Pinokkió bujkál.

6. Hős6os

Baymaxet már kiszúrták a Vainában, viszont a Hős6os is tartogat egy vicces apró utalást! A Jégvarázsból Hans herceget körözi a rendőrség, amit ki is plakátoltak az őrsön.

7. A kis hableány

Amikor az elvarázsolt Ursula megpróbál feleségül menni a megbűvölt Eric herceghez A kis hableány végén, akkor Arielék hatalmas felfordulást okoznak, hogy megakadályozzák az esküvőt. A rémült vendégek között pedig két ismerős arcra is bukkanhatsz, méghozzá a Hamupipőkéből! Igen, az ott a Nagyherceg és az Öreg király.

8. Zootopia

A Zootopia amúgy is tele van izgi kis utalásokkal, de ez az egy még biztos nem tűnt fel! A két elefántkislány itt épp Elzának és Annának öltözött be a Jégvarázsból!

9. Aladdin

A Szörnyeteg a Szultán játékai között tűnik fel az Aladdinban. De hol van Belle, ha szükség van rá?! (Ja igen, Párizs utcáján sétálgat A Notre Dame-i toronyőrben…)

10. A hercegnő és a béka

Aladdin varázsszőnyegét nemcsak a párizsi, de a New Orleans-i háziasszonyok is előszeretettel veszik meg. Itt épp kiporolják szegényt. De persze az is lehet, hogy örül neki. Nem tudjuk, nem beszélgettünk még tisztításra váró repülő szőnyegekkel.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te