Életét kockáztatta egy képért a blogger pár, kiakadt a net

A rajongók nem voltak oda az ötletért…

Egy Amerikából származó utazó blogger pár, Kelly és Kody megosztottak egy olyan fotót magukról, amin a rajongók teljesen kiakadtak. Ezt pedig meg tudjuk érteni, hiszen elég ránézni a képre és az embert kirázza a hideg. A fotón ugyanis az látszik, hogy Kelly éppen egy medence széléről lóg le a mélybe, aminek még a képen sem látni az alját. A lányt Kody tartja a két kezével, de az egész szitu egyáltalán nem tűnik túl biztonságosnak, sőt!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelly + Kody ⚤🇺🇸 (@positravelty) által megosztott bejegyzés, Ápr 2., 2019, időpont: 7:27 (PDT időzóna szerint)

A fotó egyébként Balin készült egy gyönyörű helyszínen, de a kommentelők ezzel egyáltalán nem foglalkoztak. Mindenki azon aggódott, hogy mennyire veszélyes, amit a pár csinál és hogy ezzel másoknak is ötletet adnak, hogy utánozzák őket – aminek nagyon rossz vége lehet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelly + Kody ⚤🇺🇸 (@positravelty) által megosztott bejegyzés, Jan 16., 2019, időpont: 7:15 (PST időzóna szerint)

A 62 ezres követőtáborral rendelkező Insta-oldalukat nézegetve elég sűrűn bele lehet futni hasonlóan hátborzongató képekbe. Bár a fotók gyönyörű helyeken készültek, de azért elég ijesztő is, ahogy például sziklaszirtek szélén pózolnak a szerelmesek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelly + Kody ⚤🇺🇸 (@positravelty) által megosztott bejegyzés, Nov 15., 2018, időpont: 8:52 (PST időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelly + Kody ⚤🇺🇸 (@positravelty) által megosztott bejegyzés, Okt 28., 2018, időpont: 10:15 (PDT időzóna szerint)

Nem ők az egyedüliek, akiknek eszébükbe jutott extrém helyszínen képeket készíteni. Március elején egy Raquel és Miguel nevű utazó blogger pár osztott meg egy olyan képet, amin épp kihajolnak egy mozgó vonatból. Mit gondolsz, megéri a lájkokért ilyen fotókat készíteni?

Még több

Te Te Te