Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Annyira rettegsz attól, hogy összefutsz valahol az exeddel és az új barátnőjével, hogy képtelen vagy jól érezni magadat. Egyszer ennek is meg kell történnie sajnos, de nem csak, hogy túléled, még megkönnyebbülés is lesz!

Párban: A barátod nem örül annak, hogy sokat jártok külön bulizni. Mi lenne, ha egy estét együtt is mennétek, aztán meg külön? Így jobban érezné magát, legalább picivel.

Bika

Szingli: Nemrég szakítottál? Ez lesz az első hétvége, hogy jobban érzed magadat, tényleg van kedved kimozdulni – nem csak a barátnőid kedvéért – és jól teszed mert fantasztikusan fogod érezni magadat.

Párban: A pasidnak kicsit kezd elege lenni abból, hogy folyton te vígasztalod a szingli haverokat, barátnőket, testvéredet, mintha ez lenne a munkád, és így állandóan van valaki nálatok. Jogos, ha szeretne kicsit kettesben lenni veled…

Ikrek

Szingli: Az egyik ismerősöd olyan megvilágításba kerül, amilyenben eddig nem láttad, és bár eddig sem tartottad visszataszítónak, most még jobban megtetszik, majd. Ki lehet ő?

Párban: Felmerülhet, hogy a pasid nélküled is elmenjen egy párnapos kiruccanásra csak a haverokkal. Sebaj, így neked is lesz okod, hogy elmenj a csajokkal bulizni nélküle, úgyis régen volt ilyen…

Rák

Szingli: Összefuthatsz az egyik volt szerelmeddel és a találkozás nem lesz túl kellemes, feszengős, izgulós, kéztördelős és nagyon rövid beszélgetés lesz. Lépj le minél hamarabb!

Párban: Fontoskodó hangulatban lesz a barátod, és olyasmibe is bele akar majd szólni, amiben nem is kérted a segítségét. Kérd meg szépen, hogy álljon le! De tényleg finoman fogalmazz, mert akár nagy veszekedés is lehet a vége!

Oroszlán

Szingli: Több kedved és energiád van kimozdulni, tavasszal te is sokkal jobban szeretsz ismerkedni, szóval minden adott, hogy végre randizgass, csak ne legyél bizalmatlan!

Párban: Olyan stresszes vagy, hogy a pasidban is mindig csak a hibát keresed. Ez a legrosszabb hozzáállás, pont, hogy vele kellene lazítanod, kiereszteni a fáradt gőzt.

Szűz

Szingli: Az a fiú, aki miatt mostanában sokat szomorkodtál, végre egyre kevesebbet jut eszedbe, és mivel el tudod engedni, egy új srác is képbe kerülhet.

Párban: Nem lesz felhőtlenül boldog a hétvégétek, mert elkerülhetetlenül belefuttok ugyanazokba a vitatémákba. Egyikőtöknek végre engednie kellene. Ne akarsz te lenni?

Mérleg

Szingli: Sokkal pozitívabban állsz az ismerkedéshez, mint mostanában. Nem akarsz görcsösen megfelelni mindenkinek, és ettől még jobban élvezed majd a randizgatást.

Párban: Azt eddig is tudtad, hogy nem nagyon lehet megváltoztatni egy férfit, de hogy semmi kompromisszumot nem tudsz kicsikarni belőle, már kezd aggasztani. Ne titkold a barátod előtt, hogy ez bánt téged!

Skorpió

Szingli: Az összes barátnődnek van jelenleg pasija, te pedig még mindig egyedül vagy és így nyilván irtó nehéz programokat csinálni. Fel a fejjel, az új srácok  is biztosan jó fejek, csak meg kell ismerned őket!

Párban: Kontroll alatt akarod tartani a barátodat, de miért? Elszállt a bizalom vagy sosem volt meg? Ha odáig fajul a dolog, hogy belenézel a mailjeibe vagy telefonjába, akkor nagy a baj!

Nyilas

Szingli: Képtelen vagy a randidra összpontosítani, de ez leginkább azért lehet, mert a srác nem elég érdekes, vicces, kedves vagy egyáltalán nem nagyon tudtok miről beszélgetni. De ez ne vegye el a kedved az ismerkedéstől, mert napokon belül jöhet egy dögös, belevaló srác.

Párban: Bármit kérhetsz, mert a barátod ma nagyon szeretne a kedvedben járni! Lehet, hogy van valami, amit jóvá szeretne tenni, vagy kiengesztelne?

Bak

Szingli: Az egyik ismerősöd már régen kiszemelt magának, tetszik neki a kreativitásod, a határozottságos és az, hogy nagyon frappánsan oldod meg a kellemetlen szitukat is. Na ez a srác, most tuti elhív randizni.

Szingli: Hullámzó a kedved, egyszer pozitív vagy és alig várod, hogy kettesben legyél a pasiddal, máskor meg egy aprósággal is felhúz. Ne csodálkozz, ha nem tud rajtad kiigazodni!

Vízöntő

Szingli: Komoly hódítási stratégiád van, de sajnos nem jön be. A kiszemelted sokkal jobban értékeli a spontaneitást és a kiszámíthatatlanságot, amilyen amúgy vagy valójában, szóval ne játszd meg magad!

Párban: Kis lépésekben próbáld a barátod tudomására hozni, hogy többre vágysz. Nem kell elsietnetek semmi, főleg te ne kapkodj. Erre a hétvéégre bőven elég egy elejtett szó.

Halak

Kos:
Szingli: Nemcsak rajtad múlik, hogyan alakul az első randi, bármennyire igyekszel, a körülményektől is lehet rossz, és persze a pasi hozzáállása sem mindegy, szóval ne magadat hibáztasd.

Párban: Pontosan tudod, mire hogyan reagál a barátod, mégis sokszor csak azért is bosszantod. Miért? Elégedetlen vagy? Akkor másképp is a tudomására hozhatnád…

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te