Kit Harington tovább sokkol új külsejével

Borzalmas hírünk van: Kit egy ideig még nem akarja visszanöveszteni a szakállát!

Kit Harington tovább sokkol új külsejével

Hatalmas dobpergés: már csak néhány nap van hátra az utolsó Trónok harca évad elstartolásáig. A színészek már el is búcsúztatták a westerosi sztorit a legutóbbi vörös-szőnyeges eventjükön, ahol többen is döbbenetesen máshogy néztek ki, mint a sorozat kezdetén. A sokkolásba pedig Jon Snow, vagyis Kit Harington is beszállt, ugyanis teljesen csupaszra borotválta az egyébként szuper sármos szakállas pofiját. Korábban villantott bajuszt is, ami nagyjából hasonlóan szokatlan volt Észak legkirályabb királyjelöltjétől, de a totál szőrmentesség végképp kiakasztotta a rajongókat. 

“Kit Harington teljesen szőrtelen arccal? Simán benne van a TOP15 legrosszabb dologban, ami történhet velem”

“Nem vagyok valami válogatós, de kérlek Kit Harington növeszd vissza a szakállad!”

Egyébként a színész extrán rá is játszik az új külsejére, hiszen nemrég bevállalt egy kis sztriptízt is a Saturday Night Live Show-ban, méghozzá női ruhában! A látvány pedig egész egyszerűen sokkoló volt. Ha lemaradtál volna róla, vagy már pont elfelejtetenéd, íme a kedvenc pillanatunk:

Profimedia – Red Dot

Előtte pedig standup-olt is egyet, ahol lényegében végig magával és a ‘borostájával’ viccelődött. Képzeld, ekkor még a felesége, Rose is beszólt neki, hogy nagyon szereti, de mikor növeszti már vissza a szakállát? Kit viszont csak annyit válaszolt vissza: “Én is szeretlek!” Szóval nagyon úgy tűnik, hogy a színész egy darabig még babapofit fog viselni!

Te melyik táborhoz tartozol: Jon mindenhogy szexi,  vagy igenis vissza a borostával?

Még több

Te Te Te