A legrosszabb randik, amikről valaha olvastál

Ilyen ciki sztorikkal még biztosan nem találkoztál!

A legrosszabb randik, amikről valaha olvastál

Talia Lavin, egy amerikai lány, nemrég kiírta egy Twitter bejegyzésbe, hogy különböző sztorikat vár balul elsült randikról. Ösztönzésképp a saját történetével kezdte a sort: “Az én legszörnyűbb randim az volt, amikor a srác vagy háromnegyed órán keresztül csak magáról beszélt és egyetlen egy kérdést sem tett fel nekem. Annyira szörnyen éreztem magam, hogy pánikrohamot kaptam és elszaladtam a bárból.”

A felütés hatásos volt, mert pillanatokon belül elkezdtek záporozni a rettenetes randi szituk – és nem csak a csajok panaszkodtak:

“A srác, akivel épp randiztam, annyira részeg volt, hogy rám öntötte a sörét, aztán amikor teljesen kidőlt, elaludt a bárban. Én mentem kifizetni az italainkat, amíg ő a mosdóban volt. Hívtam egy taxit, de meglátta, ahogy szállok be az autóba és meg akart állítani. Szerencsére pont be tudtam csukni az ajtót, mert abban a pillanatban hatalmasat hányt az ablakra.” 

“Egyszer egy ügyvéd sráccal randiztam. Véletlenül felborította a mártást, amit a sült húshoz adtak és az összes a földön landolt. Ő pedig viccből leült és megette onnan.”

“Egy eleve szörnyen alakuló randin egyszer csak megszólalt a tűzriasztó az étteremben. A helyet kiürítették, mi pedig köszönés nélkül, teljes csendben elindultunk haza – én jobbra, a srác pedig balra.” 

“A srác azt mondta, válasszak én randihelyszínt. Egy hot-dogos helyre mentünk, persze előtte megkérdeztem, neki megfelel-e és ő rábólintott. Amikor odaértünk, hirtelen zokogásban tört ki, hogy nagyon utálja a hot-dogot, de nem mert nekem ellent mondani.” 

“A csaj úgy indította a randit, hogy nem csak, hogy nagyon be van állva, de igazából a társkereső oldal profilján hazudott a koráról és nem 24 éves, hanem csak 19. Majd elkezdett panaszkodni, hogy mennyire utálja a pénztárcáját, amit a nagymamájától kapott. Egyáltalán nem értettem…” 

“Egy hete randiztam a pasival, amikor úgy döntöttem, hogy bemutatom a legjobb barátnőmnek. A találkozó közben kimentem a mosdóba és amikor visszamentem, egymás nyakában lógtak. Szerelem lehetett első látásra, mert azóta összeházasodtak!”

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te