Klónoztatta a kutyáját ez a nő, most 3 van belőle

Legalább a névválasztásnál nem ugyanazt kapta mindegyik blöki…

Egy cuki kiskutya nemcsak a napjaidat ragyogja be, de egy csomó pozitív hatással van a személyiségedre, sőt még az egészségedre is. Erről sokat tudna mesélni a Cosmo ebbloggere, Bambi is, akinek tuti te is azonnal a rajongója lettél. (Még nem ismered Bambit? Gyorsan katt ide!)

Egy 55 éves nő, Amy Vangemert is odavan a saját kutyusaiért, de semmiképpen sem nevezné magát kutyabolondnak, amit kicsit nehéz elhinni neki, mivel képes volt klónoztatni a saját házi kedvencét! „Amikor Buhner, a kutyusom idősebb lett, szinte minden nap sírtam a félelemtől, hogy el fogom őt veszíteni. Ha furán vakkantott, azonnal kiborultam” – meséli Amy, hogy mi vezette el végül a klónozás gondolatáig.

Első körben vett magának egy hasonló kutyust is, de hamar észrevette, hogy nagyon más természetű, mint az ő imádott Buhnere. Elhatározta, hogy mindig is maga mellett akar tudni egy kis Buhnert, szóval felkeresett egy házi kedvencek klónozásával foglalkozó céget (igen, már ilyen is létezik, OMG) és kapásból három ebmásolatot kért.

A három kutyust Buhner Juniornak (BJ), Baxternek és Dittónak nevezte el és az egyiküket elajándékozta. „Életem legjobb döntésének tartom, hogy Buhner hasonmásait megrendeltem” – állítja Amy. Azóta pedig már azon pörög a boldog gazdi, hogy a két klónkutyát is ismét klónozni kellene, hogy sose érjen véget a Buhner-lánc. Viszont ismét elég mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia, hiszen a ViaGen Pets, aki a folyamatot elvállalta, akár 50 ezer dollárt, azaz 14 millió forintot is elkér a kutyák klónozásáért (egy cica “csak” 25 ezer dollár). Durva, hogy már ilyenek is léteznek, nem?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te