Ez történik a Trónok harca következő részében!

Kattints, ha nem bírod ki egy hétig GoT nélkül!

Ez történik a Trónok harca következő részében!

Imádtad a Trónok harca legújabb részét, és alig várod, hogy megtudd, mi fog történni? Jó hírünk van, az HBO kirakta az új epizód előzetesét, és úgy néz ki, már most fel fognak pörögni a dolgok.

Először is Jaime ugyebár visszatér Deresbe. Az első rész végén már túlesett egy kínos pillanaton (khm, Bran, khm), de belegondoltál, hogy pontosan mi is vár még rá Daenerys-szel a kastélyban? Jaime a Királyölő, vagyis ő felelős Dany apjának haláláért… ha Brannel durva volt a szitu, képzeld mi lesz a nővel, akinek sárkánygyerekei vannak!

De Jaime nyilván nem ezért jött Deresbe, hanem hogy az élők oldalán harcoljon a Mások ellen. Ők viszont már csak pillanatok kérdése, és elérik a várost (az előzetesben kiderül, hogy pontosan mikor), úgyhogy elég hamar jön az a bizonyos epikus csata, amiről már hónapok óta beszélnek a GoT sztárjai. 

Közben Dany és Sansa továbbra is úgy tűnik, hogy nem lesznek barátnők. Arya vérszomjasabb, mint valaha. Jonnak pedig nyilván fel kell dolgoznia a hírt, miszerint ő a jogos trónörökös (plusz azt is, hogy véletlenül a saját nagynénje lett a szeretője). De erről nem sok minden fért bele a trailerbe. Csekkold te is:

Várod már az új részt?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te