Tavaszi megújulás a lakásodban is? Mutatjuk, hogy kezdj hozzá!

Szeretnél feltöltődni energiával, és hasznos programot szervezni magadnak a hosszú hétvégére? Vágj bele az otthonszépítés-projektbe!

Tavaszi megújulás a lakásodban is? Mutatjuk, hogy kezdj hozzá!

Tervezz és szervezz!

Egyedül is simán belevághatsz, de bevonhatod a családot és a barátokat is! Hozz össze egy kreatív-meetinget, ahol inspiráló magazinokat, blogokat nézegettek és ötleteltek. Arra figyelj, hogy a mérőszalag mindig legyen kéznél! Érdemes nyitnod egy jegyzetet a telódon, ahová minden adatot és beszerzendő eszközt fel tudsz írni.

Ha úgy érzed, nem tudod, hogyan fogj hozzá, akkor se aggódj! Rengeteg szakembert találsz online is, akiktől nyugodtan kérdezhetsz a gyakorlati megvalósításról is!

Színezd újra!

Látványos átalakulást szeretnél az otthonodban, méghozzá nem túl drágán? A falfestés a válasz a kérdésedre! Sokkal egyszerűbb, és jóval kedvezőbb árú megoldás, mint például egy új tapéta… Totálisan megváltoztatja és feldobja a hangulatot, ha fel a falakat egy másik színnel, vagy akár színkombinációval frissíted fel! Na persze alaposan át kell gondolnod, milyen árnyalatra voksolsz, mindenképpen szánj rá elég időt, hogy az egyéniségednek megfelelő színt válassz! Keresd a színkártyákat a boltokban, és csekkold őket napsütésben és villanyfénynél is.

Mi a megoldás?

Fontos, hogy minőségi falfestéket válassz! A Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfestéket például magyar vegyipari mérnökök fejlesztették, és évtizedes tapasztalat áll mögötte. Könnyű dolgod van vele, mert már egy rétegben is tökéletesen fed, a bevonata pedig matt és tartós, emellett csepegésmentes. Sőt, nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet, illatosított – úgyhogy a felújítás nagyon egyszerűen megy vele, és a festékszaggal sem kell bajlódnod!

Mennyi is az annyi?

Ugye te sem szeretnéd abbahagyni a munkát, mert elfogyott a festék? Ezt a problémát simán elkerülheted, ha előre kiszámolod, mennyi festékre lesz szükséged, és egy picit többet vásárolsz.

Hogyan is működik a kalkuláció? Szorozd össze a falfelület magasságát és a szélességét. Nagyon fontos, hogy ezt minden fallal meg kell tenned a szobában, és a mennyezetről se feledkezz meg! Az így kapott eredményeket add össze, majd mérd össze a festék kiadósságával!

Szóval, belevágsz a festésbe?

Forrás: Sajtóanyag

Még több

Te Te Te