1 tuti tipp, ha nehezen kelsz fel reggelente

Te is a szundi gomb megszállottja vagy? Nyugi, ettől az egyszerű trükktől már holnap reggel ki fogsz pattanni az ágyból!

1 tuti tipp, ha nehezen kelsz fel reggelente

Neked is nehezedre esik reggelente kikászálódni az ágyból? Egy kiadós alvás után is inkább a szundi gombot nyomkodod tíz percenként, csak hogy ne kelljen még felkelni? Az ébredésnek valójában nem kéne ennyire nehezen mennie.

Rafael Pelayo, alvásszakértő szerint már egy nagyon egyszerű praktika is elég lehet ahhoz, hogy igazi reggeli pacsirtává válj„Kell lennie egy oknak, amiért ki akarsz kelni az ágyból reggel. Valami, amit alig vársz, hogy megcsinálj.”

Ez könnyű lehet azoknak az embereknek, akik imádják a munkájuk, és már szinte tűkön ülnek, hogy elindulhassanak az irodába. Azonban, ha te esetleg nem tartozol közéjük, akkor keress egy olyan pozitív dolgot a reggelben, amitől jobban fog indulni a napod. Lehet ez egy 10 perces meditálás, egy kiadós reggeli, vagy egy isteni kávé elkészítése – a lényeg az, hogy pozitív energiákkal töltsön fel, amitől nem érzed szenvedésnek a felkelést.

Nagyon sokan negatív gondolatokkal párosítják a reggeleket, mint például: „Ha most nem kelek ki az ágyból el fogok késni.”, „Muszáj kirángatnom magam, különben a főnököm megint kiakad, hogy nem értem be időben.” Ezek azonban teljesen el fogják venni a kedvedet attól, hogy valóban elkezdd a napodat, és emiatt nem akarsz a vekkered sivító hangja ellenére sem felkelni.

Neked van valamilyen bevált napindító rituáléd?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te