A Marvel összeszedett mindent, amit tudnod kell a Végjáték előtt

Várod már az új Bosszúállókat?

A Marvel összeszedett mindent, amit tudnod kell a Végjáték előtt

Már tényleg csak néhány nap maradt és érkeznek a Bosszúállók, hogy a Végjátékban végre legyőzzék Thanost! Elképesztően izgi, nem? De mivel szó szerint egy-két napod maradt már csak, az a rossz hírünk van, hogy ebbe már tuti nem fog beleférni az összes (vagyis 21) Marvel-film pótlása. De ne szomorkodj, a stúdió összegyűjtötte neked mindegyik stáblista utáni jelenetet. És mint tudjuk, úgyis ezekben vannak elrejtve a legfontosabb tudnivalók!

A videókat egy Twitter thread-ben osztották meg, és persze mi mással is kezdhették volna, mint a Vasemberrel? 10 évvel ezelőtt ugyebár ez a film indította el a Marvelt azon az úton, ami most a Végjátékhoz vezetett. De nemcsak a régebbi részek post-credit jeleneteit tették közzé, hanem a Végtelen háború, de még a Marvel Kapitány vidijeit is!

Ha megnézed az összeset, akkor rájössz, hogy ezek szinte egy összefüggő sztorit alkotnak. Plusz nyilván segítenek felidézni az adott filmet, ezen kívül pedig néhány érdekes részletre is felfigyelhetsz. Szóval kezdődjön a Marvel saját „ez történt eddig”-összefoglalója!

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te