Ez a legsokkolóbb Trónok harca teória!

A harmadik résszel kapcsolatos, úgyhogy vigyázz, spoilerek!

Ez a legsokkolóbb Trónok harca teória!

Ha nem láttad az új Trónok harca részeket, akkor tényleg vigyázz, mert spoileres a cikk!

A nyolcadik évad második része igazi vihar előtti csend volt. Egész Deres készült a Mások elleni csatára, és közben megismerhetted Havas Jonék stratégiáját a harmadik epizódra vonatkozóan. Bran saját ötlettől vezérelve úgy döntött, hogy tökéletes csali lesz arra, hogy leválassza az Éjkirályt a seregétől. Mivelhogy úgy gondolja, a Mások vezére mindenképpen meg akarja őt mint Háromszemű Hollót ölni. Ha pedig egyedül lesz, Theon és a Vas-szigetek hadserege, akik ugye Brant védelmezik, lecsapnak és megölik az Éjkirályt.

Deres nagy része a holtak seregét próbálja majd feltartani, míg néhány ember, akiket az eszükért, és nem a harci képességeikért szeretünk a kastély kriptájában maradnak. Így például Samwell Tarly és Tyrion is, plusz a nők és gyerekek is csatlakoznak hozzájuk.

Ezzel kapcsolatban pedig már meg is született egy elképesztően brutális rajongói elmélet. A Redditen kezdett terjedni az ötlet, miszerint konkrétan azzal lesznek a legkevésbé biztonságban a védtelenek, ha a kriptába bújnak. És miért? Hát mert az ELVE TELE VAN HALOTTAKKAL. Ez pedig nem jelent mást, mint hogy borzalmasan rossz tervet találtak ki Jonék, mivel az Éjkirály simán felélesztheti az ősidők óta halott Starkokat. Az összeset.

Ebben azért valakinek sikerült meglátnia a pozitívumot is. Igen, tényleg.

„Szóóóval mindenki a halott Starkokkal teli kriptába bújik el egy olyan sereg elől, ami képes életre kelteni a holtakat? Alig várom, hogy kapjunk egy Más-Nedet!”

Végül is, fő a pozitív gondolkozás, nem igaz?

Még több

Te Te Te