Ezért gondolja mindenki, hogy megszületett Meghan babája  

Sokan azt hiszik, hogy a napokban világra jött a trónörökös, csak még titkolja a royal pár.

Ezért gondolja mindenki, hogy megszületett Meghan babája  

Az biztos, hogy a következő hetekben megszületik Meghan és Harry első közös gyereke. Nem is csoda, hogy pár napja egyre több teória jelent meg azzal kapcsolatban, hogy a bébi már megérkezett, és csak a hivatalos bejelentésre várunk. Valószínűleg csak a rajongók szeretnék már nagyon látni a kicsit, ezért találnak ki különböző elméleteket ezzel kapcsolatban. Nézzük sorra, mivel próbálják magyarázni, hogy megszületett a kicsi.

A nagyi már itt van

Megha hercegné anyja, Doria Ragland április 16-án érkezett meg a Frogmore Cottage-be. Összecsomagolta a cuccait és lemondta az összes jógaóráját, hogy Angilába tudjon repülni. A rajongóknak kicsit hirtelen jött, hogy Doria már a hercegi pár otthonában van, ezért sokan azzal érvelnek, hogy ráért volna még elutazni a baba érkezése előtt. Persze kívülállóként nem tudhatjuk, hogy mióta tervezte az utat, lehet, hogy már hónapokkal előtte megbeszélték, hogy 16-án érkezik.

Köszi mindent!

A royal pár április 15-én megköszönte az Instagramján a babaváró ajándékokat, pedig ezt elvileg a bébi érkezése után szokás. Persze itt nem a hagyományos értelemben vett meglepikről van szó, hanem arról, hogy Meghan és Harry arra kérte a rajongókat, hogy ne a babának küldjenek ajándékot, hanem jótékonykodjanak.

Utazás május elején?

Szintén április 15-én az Instán jelentették be, hogy Károly herceg május 7. és 10. között elutazik Németországba. A fanok szerint a királyi család nem szervezne utazást pont arra az időpontra, amikor Meghan elvileg szül.

Kihagyta a bulit”

Április 21-én Erzsébet királynő a 93. szülinapját ünnepelte – a szülinapok pedig minden családban fontos eseménynek számítanak. A royal család húsvéti misén vett részt aznap, de a rajongók azonnal kiszúrták, hogy Meghan (Harryvel ellentétben) nem tartott velük. A hercegné egy Insta-posztban köszöntötte fel Erzsébetet. Persze ez megint okot adott a találgatásra, hogy Meghannek az újszülött baba miatt most nincs ideje másal foglalkozni.

Te mit gondolsz: szerinted van alapja ezeknek a feltételezéseknek?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te