Horoszkóp: Április 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 24-én is!

Horoszkóp: Április 24., Szerda

Kos

Kialakulhat kisebb-nagyobb nézeteltérés a főnököd és közted, aminek az az alapja, hogy úgy érzi, nem tiszteled eléggé. Akármennyire is úgy gondolod, hogy te jobb vagy szakmailag, ezt nem szabad kimutatnod! Inkább egy kiadós edzéssel vezesd le a feszkót vita helyett.

Bika

Nem szereted kimutatni az érzelmeidet, de még magadnak sem! Az oké, hogy mások előtt nem sírsz, de ha egyedül vagy, miért ne engedhetnéd ki a feszkót? Nyugodtan megengedhetsz magadnak egy-egy érzelmesebb napot!

Ikrek

Bosszant, hogy a főnököd észre sem vesz, semmilyen komolyabb melót nem bíz rád. De ha belegondolsz, az elmúlt hetekben meghúztad magad a háttérben, nem voltál épp a munka hőse. Ideje plusz energiát és időt is beletenni a munkádba, ha vágysz az elismerésre és az előre lépésre!

Rák

Olyan felesleges apróságokon bosszankodsz, amik csak elveszik az energiádat a lényeges feladatoktól. Próbáld meg ezeket elengedni és csakis a fontos, például határidős dolgokra koncentrálni!

Oroszlán

Hihetetlenül pörögsz már reggel óta, minden feladatba lelkesen veted bele magad, ami persze szuper, de talán egy picit sok ma a többieknek a lelkesedésed és a nyitottságod. Ha úgy érzed, zavarhatod őket, nem árt ha kicsit visszafogod magad.

Szűz

Ez az a nap, amire már jó ideje vártál! Ma végre megmutathatod a kollégáidnak és a főnöködnek, hogy sokkal több van benned, mint eddig hitték! Hajrá!

Mérleg

Már régóta küzdesz egy problémával, amit egyszerűen nem tudtál idáig megoldani. Ma viszont egy teljesen más megközelítésből nézed a helyzetet, és egycsapásra rájössz a megoldásra!

Skorpió

Egyszerre van ma jó kedved és világvége hangulatod, még te magad sem érted, pontosan mit is érzel, minek örülsz és mi bosszant. Ne várd el, hogy bárki más ki tudjon igazodni rajtad!

Nyilas

Annyi a teendőd, hogy ha nem akarsz elúszni, akkor muszáj tartanod magad egy szigorú tervhez. Sajnos ma nem férnek bele az extra kávészünetek, csetelés vagy a szupercuki cicás videó, amin a kolléganőd épp olvadozik!

Bak

Ha változtatni szeretnél a mostani helyzeteden, akkor azért tenned is kell. Szerencsére ma lesz egy olyan lehetőséged, amivel egycsapásra jöhet rendben minden körülötted, csak merj belevágni!

Vízöntő

Ma különösen a jövődre kéne koncentrálnod! A ma meghozott döntéseid ugyanis hatással lesznek a későbbi karrieredre, de még a magánéletedre is!

Halak

Simán meghozol spontán is döntéseket, de ma valahogy képtelen vagy egy dologban elköteleződni. Hiába kérsz ki más véleményeket, az sem visz előre. Ezt egyedül kell eldöntened, de adj magadnak néhány napot rá!

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te