Így köszöntötte fel Meghan hercegné Lajos herceget

Egyre biztosabb, hogy Harry felesége kezeli a royal pár hivatalos Insta oldalát.

Így köszöntötte fel Meghan hercegné Lajos herceget

Április 23-án ünnepelte első születésnapját Lajos herceg, a nagy nap alkalmából pedig felkerült róla pár hihetetlenül cuki fotó a királyi család hivatalos Instagram oldalára.

Katalin és Vilmos legfiatalabb gyermekének képei villámgyorsan bejárták az internetet, és sokan felköszöntötték a kis herceget kommentben – mint például Meghan Markle és Harry!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy Birthday Prince Louis! 🎉 The Duke and Duchess of Cambridge are delighted to share this new photograph of Prince Louis ahead of his first birthday tomorrow.

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés, Ápr 22., 2019, időpont: 2:31 (PDT időzóna szerint)

A házaspár közösségi oldala áprilisban debütált, és azonnal rekordot is döntött a követőinek számával! Sőt, azóta egyre többször lehetett hallani arról, hogy a @SussexRoyal Insta fiókot nem más, mint maga Meg kezeli!
Nos, ha eddig kételkedtél benne, hogy ez igaz lenne, akkor íme az újabb bizonyíték!

A royal pár ugyanis egy nagyon személyes üzenetet küldött Lajosnak az Instagam oldalukról, ami természetesen nagyon szokatlan a királyi család közösségi oldalain…

Instagram

„Boldog Születésnapot Louis! Sok szeretetet küldünk neked! xo” – olvashatod a @SussexRoyal kommentjében. Eléggé közvetlen, ugye? Szóval nem valószínű, hogy Meg a PR csapatára hagyja a posztolást…
Ráadásul nem ez lenne az alkalom, hogy az ex színésznő titokban újra visszatért a social media felületek böngészéséhez…

Még több

Te Te Te