Minden, amit a Bikákról tudnod kell

Két lábbal állsz a földön és mindig a stabilitásra törekszel. Plusz még egy csomó izgis dolog derül ki rólad a cikkből, ha te is Bika vagy.

Minden, amit a Bikákról tudnod kell

A te hónapod:

Április 21 – Május 20.

Milyen is vagy igazán?

Szeretsz mindent, ami szép és divatos és még akkor sem válsz meg a kedvenc ruháidtól, ha már te is pontosan tudod, hogy soha többet nem fogod őket felvenni. Utálod, ha valaki megpróbál becsapni és nem is nagyon érted, mivel te sosem lennél ilyesmire képes. Szuperképességed, hogy bárkit azonnal fel tudsz vidítani, mert gyorsan ráérzel mások hangulatára.

Kemény dió

Nehezen nyitsz mások felé, sőt kifejezetten szereted, ha inkább a többiek próbálnak meg szóra bírni. Elég sokáig tartod a jéghercegnő imidzset, de ha végre elkezdesz poénkodni, hamar rádöbben a társaság, hogy megérte kivárni a sziporkázó énedet.

Jöhet a herceg?

Igazi mázlista az a pasi, akinek odaadod a szíved, mert nem csak az ágyban kap 10/10-es pillanatokat, de a mindennapokban is egy csodás és vicces barátnő lesz mellette. Nem is meglepő, hogy több fiú is körülrajong, de hiába – nálad hűségesebb csaj nincs is a világon.

Ötletarzenál

Se hisztirohamoktól, sem lecsúszott határidőktől nem kell tartaniuk a munkatársaidnak, mert már a suliban is te voltál a legpontosabb az osztálytársaid közül. Szereted átlátni a dolgokat és annyi új ötletet viszel be a főnöködnek hetente, hogy lassan már ő sem tudja tartani a tempót.

3 jegy, akivel működik a kémia: Szűz, Ikrek, Halak

3 jegy, akit messzire kerülj el: Rák, Skorpió, Oroszlán

3 sztár, aki szintén Bika: Adele, Rami Malek, Gigi Hadid

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te