Taylor Swift új frizurát villantott    

Színes tincsekkel jelent meg az énekesnő.

Taylor Swift új frizurát villantott    

Itt a tavasz és a sztárok is úgy érzik, hogy eljött az idő egy kis változtatásra. Így volt ezzel Katy Perry is, aki rövid, hidrogénszőke haját cserélte le az idei év kedvenc középhosszú fazonjára. Taylor Swift is hasonló, rövidebbre vágott, laza loboncot álmodott meg magának – ám ő egy kis csavart is vitt a végébe.

Szó szerint, ugyanis az énekesnő pink színnel dobta fel a haja végét, amitől igazán vagány és egyben nőies végeredményt kapott. Ezt a laza look-ot szívesen párosítja menő, virágos rucikkal, amitől extrán bohém az egész megjelenése.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A pasztellszínek egyébként idén is nagyon ütősnek számítanak a frizurában, egyik árnyalattal sem lehet melléfogni: a halvány flamingó színtől a rózsaaranyon át a fagyos jégszínig, mind egytől egyig ultra menőnek számít idén. A Trónok harca színésznője, Maisie Williams is ilyen tincsekkel hódít, sőt Cardi B is odavan ezért az extrém stílusért.

A rajongók egyébként Taylor új frizurája mögött egy sokkal nagyobb dolgot is sejtenek – mégpedig egy új lemez megjelenését. Hiszen mióta először ilyen hajat villantott az énekesnő, azóta az Instagram oldala is csupa pasztell rózsaszín képekkel van tele. Állítólag a sztár pár nap múlva, azaz április 26-án, egy hatalmas dolgot fog bejelenteni… Szerinted is az egész mögött egy új albuma megjelenése állhat?

Még több

Te Te Te