Elképesztő, amit ez a menyasszony a saját testvérével tett

A csajok megegyeztek valamiben, de egyikük az utolsó pillanatban meggondolta magát.

Elképesztő, amit ez a menyasszony a saját testvérével tett

Az amerikai Slate nevű magazin a napokban megosztott egy nem mindennapi történetet egy testvérpárról. Pontosabban egy olvasó segítséget kért a laptól azzal kapcsolatban, hogy mit tegyen a furcsa helyzetben.

A sztori ott kezdődik, hogy az angliában élő tesókat egyszerre kérte feleségül a pasijuk, ezért úgy döntöttek, hogy olcsóbban megússzák, ha – az amúgy is nagyon drága – esküvői ruha költségeit megfelezik és ugyanabban a szettben mennek férjhez. „Rengeteg szalonba mentünk el együtt, mire találtunk egy olyan ruhát, amibe beleszeretett és nekem is oké volt. Annyira ideges voltam az esküvő miatt, hogy már csak túl akartam lenni rajta. Kifizettük közösen a ruhát, felvettem a lagzin, majd odaadtam a testvéremnek…” – mesélte a csalódott nő.

Az egyezség után azonban a testvér közölte, hogy még akkor sem érezné magát jól ugyanabban a ruhában a saját lagziján, ha átszabnák. Így a menyasszony most arra kéri a friss házasokat, hogy fizessék neki vissza az összeget, mert ő új menyasszonyi ruhát akar. „Mindenféle előzmény nélkül egyszer kaptam tőle egy üzit, amiben leírta, hogy mennyi pénzzel tartozom neki, mert utálja a ruhát és megérdemel egy teljesen újat, mert ezt is csak miattam vettük meg. Ez nagyon bizarr volt. Felhívtam és veszekedtünk… Nekem viszont nincs erre pénzem” – folytatta a nő a kínos szitut.

A Slate újságírója, Prudence végül azt tanácsolja a lánynak, hogy adjon egy kis időt a testvérének, majd pár hét múlva hívja fel ezzel kapcsolatban. És persze őszintén mondja meg neki, hogy sajnos nem tud segíteni, hiszen nincs rá pénze, valamint emlékeztesse rá, mennyire szerette a ruhát, amikor megvették… Te mit tennél egy ilyen abszurd szituációban?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te