Ennyit keresnek a Bosszúállók színészei

Elképesztő összegeket keresnek a színészek, néha pedig túl keveset.

Ennyit keresnek a Bosszúállók színészei

Most, hogy bemutatták a Bosszúállók: Végjátékot, tényleg mindenki és mindenhol csak a Marvel-szuperhősökkel foglalkozik, teljesen jogosan. Most azonban kivételesen nem arról lesz szó, hogy mennyire szórakoztató-e a film(sorozat), vagy hogy milyen elképesztően néztek ki a benne szereplő sztárok a bemutató vörös szőnyegén, hanem hogy ezek a színészek mennyit kaszáltak azzal, hogy elvállalták ezeket a szerepeket.

Sajnos az összes színész fizetését nem tették nyilvánossá, de így is érdekes összevetni a színészek és színésznők fizettségét, még úgy is, hogy sokszor több év is eltelt egy-egy film között. Sőt!

Brie Larson

A színésznő a Marvel Kapitány című filmért 2019-ben 5 millió dollárt kapott. Ez közel másfél milliárd forint, ami elképesztően soknak tűnik, de mindjárt kevésnek fogod látni, ha meglátod, hogy mennyit kaptak a többiek.

Robert Downey, Jr.

Bár a 2008-as Vasember című film címszerepéért “csak” 500 ezer dollárt, vagyis– mai árfolyamon számolva – közel 150 millió forintot kapott, a 2012-es Bosszúállók című filmben való szerepléséért már 50 millió dollárral díjazták. Ez átszámolva több mint 14 milliárd forint.

Chadwick Boseman

A Feket Párduc című fimért Chadwick Boseman 2018-ban mindössze 2 millió dollárt, vagyis körülbelül 570 millió forintot kapott.

Chris Hemsworth

Az ausztrál kedvenced a 2011-es Thor című filmért még “csak” 150 ezer dollárt, vagyis 43 millió forintot, a 2017-es Thor: Ragnarök-ért már 15 millió dollárt, vagyis több mint 4 milliárd forintot kapott, és ugyanennyit zsebelt be 2018-ban a Bosszúállók: Végtelen háború című filmért is.

Chris Evans

A másik kedvenc Chrised is ugyanennyit keresett. 15 millió dollárt, vagyis 43 milliárd forintot kapott a 2016-os Amerika Kapitányért és a  Bosszúállók: Végtelen háborúért is.

Scarlett Johansson

A 2012-es Bosszúállók című filmért annyira alcsony fizetést kapott, hogy még a millió dollárt sem érte el, a soron következő Fekete özvegy-filmért viszont állítólag ő is 15 millió dollárt kap majd.

Még több

Te Te Te