Johnny Depp ezt a 20 éves lányt akarja elvenni

Kiderült, kivel jár együtt a sztár!

Johnny Depp ezt a 20 éves lányt akarja elvenni

Két évvel ezelőtti botrányos válása óta nem sokat lehetett hallani Johnny Deppről, arról pedig pláne nem, van-e új barátnője. Most azonban egy amerikai bulvárlapnak sikerült kiderítenie, ki az a huszonéves lány, akivel újabban együtt mutatkozik.

Ha lehet hinni az informátoruknak, akkor a színész új párja egy orosz származású go-go táncos, akivel tavaly egy Los Angeles-i buliban ismerkedett össze. Polina Glennek hívják és már be is költözött Depp hollywoodi otthonába! Johnny pedig állítólag emiatt a személyzetet és a vendégeit is arra kötelezte, hogy írjanak alá egy titoktartási szerződést.

„Polina jól mulatott abban a bizonyos a buliban, és fogalma sem volt arról, kihez van szerencséje. Véletlenül botlottak egymásba. Deppnek komoly bírósági ügye van az exfeleségével, és akkor megjelenik az életében ez a szépséges orosz lány, aki nem tudja ki ő, és nem is akar tőle látszólag semmit. Az orosz lányok nem ismerik Johnnyt. Fogalmuk sincs a színészekről, amúgy pedig mindenki másmilyen élőben. Amikor Polina rájött, ki ő, nagyon megörült!” – mondta el a lapnak névtelenül egy ismerős.

Íme a csajszi:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on Apr 21, 2019 at 12:33pm PDT

 

View this post on Instagram

 

Where you been this summer? Me- Italy 🇮🇹 ❤

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on Sep 3, 2018 at 12:49pm PDT

 

View this post on Instagram

 

Class and Choreo: @tevyncole One of my fav choreo all time. Prince 319 💔 Dancer @polinaglen #streetjazz

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on Dec 29, 2018 at 12:59am PST

Állítólag olyan komoly a kapcsolatuk, hogy a sztár azt szeretné, ha együtt elutaznának Oroszországba, hogy megismerkedhessen párja családjával. Erre azért is lenne szükség, mert Amber Heardnek nem sikerült elvennie a kedvét a házasságtól, szívesen oltár elé állna Polinával. Ha kíváncsi vagy arra, milyenek együtt, kattints ide néhány friss lesifotóért!

Még több

Te Te Te