Meghan hercegné így mutatná meg először kisbabáját

Újabb ötlet, amivel sokkolja a királyi családot.

Meghan hercegné így mutatná meg először kisbabáját

Az elmúlt hetekben leginkább az borzolta fel Angliában a kedélyeket, hogy kiderült, Meghan hercegné nem mutatja be a babát közvetlenül a szülés után. Eddig ugyanis bevett szokás volt, hogy a királyi család női tagjai néhány órával azután, hogy világra hozták a kicsit, kiállnak a kórház elé és pózolnak a kameráknak. Harry és Meghan viszont úgy döntöttek, köszönik szépen, ebből nem kérnek!

Ezt olyan hivatalos fotósok is megerősítették, akik évek óta a királyi családot fotózták! Őket ugyanis már hetekkel korábban értesíteni szokták az eseményről, de most semmi ilyesmi nem történt. Sokan úgy gondolják, annyira ki szeretnék zárni a nyilvánosságot, hogy a valóságban már meg is született a baba, csak titkolják,

Bárhogy is legyen, az tuti, hogy különleges módját választják majd a bébi bemutatásának. A Mirror információi szerint viszont Meghan már ki is találta, hogyan, és ha ez valóban így van, se visszafogott, se meghitt nem lesz! Egy bennfentes ugyanis azt állítja, hogy a hercegné a Vogue címlapján szeretné először megmutatni a babát.

A forrás azt is elárulta, hogy Meghan már tárgyalásokat folytat a magazinnal, egy családi, meghitt fotózást terveznek a hercegi pár otthonában, amikor már a kicsi is készen áll arra, hogy közelről fotózzák. Ha ez igaz, még jó darabig várnunk kell a cuki babafotókra!

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te