Tiéd lehet Meghan hercegné kedvenc cipője!

Mármint nem pont az, ami az ő lábán is volt, mert ahhoz azért valószínűleg hardcore-rajongónak kellene lenni.

Tiéd lehet Meghan hercegné kedvenc cipője!

Ha ránézel erre szandálra, először biztosan csak egy szimpla, barna bőrsarut látsz, megvonod a vállad és már mennél is tovább – kivéve ha megnézed a következő képet!

Sarah Flint

Azon ugyanis ugyanez a cipő látható, csak már Meghan Markle lábán. Így már mindjárt izgibb, ugye?

US Getty Images

Nos, ez egy Sarah Flint darab, és a jó hír, hogy a nagy népszerűsége miatt ismét meg lehet vásárolni. Miután a rajongók meglátták ezt Meg lábán, gyakorlatilag elkapkodták az összes ilyen sarut, így az elmúlt időszakban sehol nem lehetett kapni, még jóval áron felül sem.

Meghan kétszer is felvette ezt a szandit ausztrál turnéjukon, illetve tavaly júniusban az Audi Polo Challenge-en. Sőt, már azelőtt is viselte, hogy a royal család tagja lett, mert többször is lehetett látni az azóta már törölt Instagram-fotóin.

Egyébként annak ellenére, hogy elképesztően egyszerű sarunak tűnik, az ára egy kicsit borsos, ugyanis közel 189 fontba, vagyis 70 ezer Forintba kerül. Igen, ez egy szebb csizmáért is erős ár, nem hogy egy pár, bőrszíjból álló szandálkáért, de ez az összeg valószínűleg nem fogja elrettenteni a hercegné rajongóit. Pláne hogy több színben is kapható – a barnán kívül van belőle arany, fehér és fekete színben is.

Sarah Flint

Te mit szólsz Meg szandijához?

Menő vagy ciki?
Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Még több

Te Te Te