Pink meglepő döntést hozott

Az énekesnő borzasztóan berágott. Olvasd el, miért!

Pink meglepő döntést hozott

Az elmúlt években Pink olyan sztár volt, aki szívesen osztott meg képeket a családjáról az Instagramon a követőivel. Ez azonban nemrég visszafordíthatatlanul megváltozott, a vagány énekesnő ugyanis rettentően felhúzta magát. Teljesen jogosan, hiszen egyes kommentelők a kisfiát, Jamesont vették célkeresztbe.

A 2 éves gyerkőc úgy szerepelt az egyik fotón, hogy nem volt rajta a pelusa, ez pedig egyesekből szörnyűséges megjegyzéseket váltott ki. Pink később egy másik posztban durván kiosztotta őket, majd közölte, ezután soha többet nem tesz ki képeket a gyerekeiről.

„Valami nagyon-nagyon nincs rendben sokatoknál. Komolyan a babám nemi szervéről kommenteltek? A körülmetélésről? Komolyan? Mint minden normális anyuka a strandon, észre sem vettem, amikor a baba levette magáról a pelust. Kitöröltem a képet, mert egyszerűen gusztustalanok voltatok. Most pedig letiltom a kommenteket, miközben rázom a fejem, hogy milyen fotelhuszárok vannak a közösségi oldalakon. Szörnyű a negativitás, amit bevisztek más emberek életébe. Tényleg, valami nagyon nincs rendben itt sok emberrel. Amúgy itt egy kép egy pelinkánról, akit nyilvánvalóan elfogtunk, órákig kínoztunk, majd egy baba péniszt lóbáltunk az arcába” – írta az ingerült sztáranyuka, akit azért nagyon meg lehet érteni.


Nekünk mondjuk nagyon fognak hiányozni a cuki képek…

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te