Vége a találgatásoknak: még nem született meg Meghan babája

Legalábbis Harry herceg viselkedéséből erre lehet következtetni…

Vége a találgatásoknak: még nem született meg Meghan babája

A rajongók most már tuti minden reggelt azzal kezdenek, hogy csekkolják a Twittert, megszültetett-e már a trónörökös. Meg persze naponta gyártanak teóriákat arról, hogy már biztosan megérkezett a pici, csak a royal pár egyelőre nem jelentette be. Többen azt gondolják, hogy a hercegné édesanyja, Doria azért utazott hirtelen Londonba, mert ott akart lenni a szülésnél, és hogy Meghan azért nem vett részt a húsvéti misén, mert épp az újszülött babájával volt elfoglalva.

Persze ezek mind csak találgatások, aminek most maga Harry herceg vetett véget azzal, hogy tegnap részt vett egy olyan eseményen, amin eredetileg nem kellett volna. Tegnap, április 25-én Katalin hercegnével együtt kapták lencsevégre a Westminsteri apátságban tartott ünnepségen, ahol előzetesen nem tervezett megjelenni.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ez pedig egyértelmű jele annak, hogy Meghan és Harry első közös gyereke még mindig nem született meg, hiszen ha így lenne, akkor a herceg már nem tudott volna eljönni az apátságba. Egyébként pár napja, amikor a kis Lajos herceg szülinapja volt, a royal pár csak kettejük nevében küldött üdvözletet a kicsinek – ami szintén arra utal, hogy még mindig nincsenek hárman.

Ezek után már tényleg csak arra érdemes várni, hogy maga Meghan és Harry jelentse be, hogy megérkezett a baba. Az eddigi statisztikákat és a hercegné terhességét figyelembe véve az amerikai Cosmopolitan szerint a legesélyesebb, hogy április 28-án vagy május első hetén születik meg a kicsi. Ha tippelned kellene, te melyik napot mondanád?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te