4 film a tökéletes szombat estéért

Ebben az időben semmi kedved kimozdulni? Mutatjuk, milyen filmek közül válogathatsz akkor ma este!

4 film a tökéletes szombat estéért

Viharsziget (Tv2, 23:25)

Imádod Leonardo DiCapriót? Akkor már csak miatta megéri fent maradnod ma este! De persze a film is zseniális! A történet szerint Teddy Daniels rendőrbíró egy fogvatartott szökése miatt érkezik egy kis sziget elmegyógyintézetébe. Ahogy Teddy egyre mélyebbre ássa magát a nyomozásban, úgy derül ki egyre több durva részlet – hogy aztán a végén lévő nagy fordulatról ne is beszéljünk!

Spíler (Viasat3, 21:00)

Csak annyit mondanánk: Guy Richie! Na jó, a rendezőn kívül még azt is megemlítenénk, hogy Tom Hardy, Gerard Butler és Idris Elba is szerepelnek benne. Ha ládtad és imádtad a Blöfföt és a Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacsövet, ezért is odaleszel!

Doktor Szöszi (SuperTV2, 21:00)

Te is kugrottál a bőrödből örömödben, amikor kiderült, érkezik a Doktor Szöszi 3.? A hírt még maga Reese Witherspoon is megerősítette! Viszont a filmre valószínüleg jövő Valentin-napig kell várnod, de addig újranézheted az első részt.

Tammy (RTL Klub, 21:05)

Melissa McCarthy, azaz Tammy elveszíti a munkáját és még ugyanaznap rájön, hogy a férje megcsalja. Egy ilyen rémes nap után úgy dönt, világgá megy. Csak úgy tud kocsit szerezni, ha alkoholista nagymamáját is magával viszi, akit egyébként Susan Sarandon alakít. Szóval a sztori és a színészek is garantálják, hogy jól szórakozz!

Még több

Te Te Te