Sztárok, akik furcsa dolgokban hisznek

Nézd meg, kik vannak ezen a meglepő listán!

Sztárok, akik furcsa dolgokban hisznek

Selena Gomez – asztrológia

Bár nagyon sokan vannak, akik egyáltalán nem hisznek az asztrológiában és a csillagjegyek jelentőségében, Selena Gomez nem tartozik közéjük. Úgy gondolja, a Rák jegy minden tulajdonsága jellemző rá, totálisan igaznak tartja a teljes horoszkópját. „Annyira Rák jegyű vagyok, hogy az nem igaz. Minden érzést nagyon intenzíven élek meg, ez az egyik kedvenc tulajdonságom. Az érzékenység egy olyan dolog, amit imádok!” – mondta korábban egy interjúban.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Apr 5, 2019 at 12:24pm PDT

Katy Perry – földönkívüliek és szellemek

Az énekesnő annyira bízik a földönkívüliek létezésében, hogy még egy dalt is írt róluk, ez az E.T. címet kapta. 2011-ben pedig a Twitteren írt arról, hisz a szellemekben, de az ufókban egy picit jobban.

Alicia Keys – reinkarnáció

Sokak számára furcsa lehet, míg másoknak teljesen természetes és elfogadott az a nézet, mely szerint nem egy életünk van, hanem több. Alicia azok közé tartozik, akik hisznek a reinkarnációban, erről 2011-ben beszélt először. „Úgy érzem, egy másik időből származom. Olyan, mintha már nagyon nagy utat tettem volna meg!”

 

View this post on Instagram

 

Vamos pa’ la playa ​​Pa’ curarte el alma🏝🏝🏝 #current mood

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on Apr 18, 2019 at 3:16pm PDT

Will Smith és Jada Pinkett-Smith – nyitott házasság

Hollywood egyik leghíresebb házaspárja 1997-ben mondta ki a boldogító igent és azóta is szuper a kapcsolatuk. Úgy gondolják, hogy azért, mert nyitott házasságban élnek, vagyis nem féltékenykednek és egymáson kívül is vannak olykor partnereik az ágyban.

 

View this post on Instagram

 

Jada on set Sweatin’ Mike Lowrey! 📷: @aidan

A post shared by Will Smith (@willsmith) on Apr 13, 2019 at 6:30pm PDT

Megan Fox – manók és a Jeti

Talán mind közül ezt lesz a legnehezebb megemésztened, pedig nem viccelünk. A gyönyörű színésznő komolyan úgy gondolja, hogy léteznek manók és túrázás közben bármikor találkozhatunk a Jetivel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Nov 19, 2018 at 5:35pm PST

Axl Rose – az M betű átkozott

A Gun’s and Roses frontembere komolyan hisz benne, hogy az M betű átkozott. Emiatt korábban soha nem vállalt fellépést olyan városban, aminek a neve ezzel kezdődik. Durva, igaz?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te